Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Akku loppu

Puhelimestani loppui akku perjantaina. Nyt on sunnuntai-ilta, enkä ole vieläkään laittanut sitä lataukseen. Ah, kuinka vapauttavaa! Kuinka ärsyttävää, sanoisi joku, mutta en vain voi itselleni mitään - minusta on ihanaa kun voi antaa itselleen puhelinvapaan viikonlopun. Kaikki lähimmät kuitenkin osaavat soittaa Carloksen puhelimeen, jos on tarves. 


Olen kieltämättä hyvin stressaantunut. En mitenkään epätoivoinen tai muuten negatiivisella mielialalla, mutta stressikertoimesta kertoo varmaankin jotain esimerkiksi se, että istuin äskettäin ruokapöydässä, letut ja hillot ja jätskit lautasella, itkua vääntäen. Lähdin suihkuun jäähylle, sillä veden terapeuttinen voima on niin ihmeellinen... Suihkussa asiat jotenkin aina kääntyvät paremmin päin. 


Raha on kyllä maailman huonoin keksintö. Ilman sitä minunkaan ei tarvitsisi tällä hetkellä huolia oikeastaan yhtään mistään! Viime yönä skypetimme C:n tädin kanssa kahteen asti aamulla ja tajusin, että häähössötykset ovat oikeasti edenneet paljon enemmän kuin voisin toivoakaan! Sen suhteen olen kyllä niin tajuttoman onnekas etten voi edes käsittää! Samalla kun minä vain juoksen pää kolmantena jalkana palkkatöiden ja palkattoman oman yrityksen välillä, on siellä kaukaisella saarella keräilty simpukoita rannoilta, väkerretty lautasliinakoristeita, meriaiheisia pöytäkoristeita, ostettu lyhtyjä ja jopa OVI, jonka alla meidät vihitään! Kyseisen portin ostoretkestäkin voisi kirjoittaa ihan oman tarinansa, nauroin niin paljon että poskia särki! Carloksen äiti ja tädit ovat kyllä huippuja... 


Eilen oli niin kaunis ja lämmin päivä, että uskaltauduin ensimmäistä kertaa tälle kesää ulos hihattomassa paidassa ja lyhyissä housuissa. Ehdin vihdoinkin käymään kasvimaalla iskemässä vähän rehuja maahan. Katsotaan ehtiikö sieltä mitään kasvamaan. Eipä se tosin paljoa haittaa vaikkei kasvaisikaan, jo pelkkä ajatus pienestä palasta kasvimaata on niin huippu! Sain nimittäin osan kaverini rehottavaa viljelypalstaa hoidettavakseni. 


Tänään raahauduimme Prismaan asti ostoksille. Kyseisen retken päätteeksi eräs totesi, ettei enää ikinä lähde Prismaan. Tiedä sitten oliko vika oikeastaan Prismassa vai ihan vaan sateisessa säässä, mutta ei tosiaan ollut mikään vuoden paras kaupparetki! Loppumetreillä minun paloi pinna niin paljon, että annoin sateenvarjonkin lentää keskelle katua ja jatkoin vaan matkaani kotiovelle. Siellä sitten odottelin kamera valmiuksissa kun toinen tuskastunut ja märkä tyyppi saapui sateenvarjoineen perille...


Kiukuttelun lisäksi jäin tänään koukkuun Neil deGrasse Tysonin haastatteluun. Tyyppi puhuu pääasiassa astrofysiikasta, mutta samalla heittää vitsiä, kertoo hauskalla tavalla "kamppailustaan" James Cameronin Titanicin väärän taivaskuvauksen kanssa ja heittää hyviä kommentteja moniin asioihin. Kyseisen keskustelun keskeltä voi noukkia montakin helmeä, kuten tämän: 

"Our academic system rewards people who know a lot of stuff and generally we call those people smart, but at the end of the day, who do you want: the person who can figure stuff out that they've never seen before, or the person who can rattle off a bunch of facts?"

Jos siellä sattuu olemaan joku muukin avaruudesta kiinnostunut, mutta tiedehöpinästä mitään ymmärtämätön, tässä vähän astrofysiikka-talkkia popularisoituna:


Nyt voisi ehkä laittaa sen luurin lataukseen ja alkaa itsekin asennoitua taas tulevan viikon työrupeamaan naama hymyssä. Kivojen asioiden edestähän tässä kuitenkin raadetaan :). 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Melkoista stressiä täälläkin havaittavissa, eikä ihan niin kivoista asioista :/. Oon meinannut tekstata sulle, mutta ihan hyvä etten oo, sillä ethän sä olis voinut vastatakaan :D.

    Como sea, ilmottelen itsestäni pian...

    VastaaPoista
  2. Video vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pitääpä katsoa. :)

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig