Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Supervoimista, aikakoneesta, kansalaisuuksista ja Johnny Deppistä

Eilen minä sain tarpeekseni. Huomasin, että pari päivää poissa tästä labyrintti vs. esterata-asunnosta teki tehtävänsä. Nyt tämä murju on pakko saada kuntoon! En halua enää ikinä nähdä tällaista sekasortoa. Never. Ever.
Kaikki jämähti oikeastaan siihen, ettei jaksettu repiä irti sitä makuuhuoneen viimeistä tapettikerrosta, jota piti raaputtaa mm/min. vauhdilla pois. Eilen päätin, etten saa myöskään bloggailla, ellen ole ensin urakoinut tarpeeksi yhdelle päivälle. Saapa siis nähdä, kuinka paljon blogi hiljenee seuraavien viikkojen aikana...

Mutta, tänään olen bloggailuni ansainnut ja bongailin useammastakin blogista kivoja kysymyksiä, joita en voinut vastustaa. Pistin vähän överiksi ja päätin vastata sekä Lauran että Nellan kysymyksiin! 

1. Minne haluaisit matkustaa juuri nyt?

Kanadaan! Johonkin Nova Scotiaan tai sinne suuntaan. Minulla on aika monta fiksaatiota tietyistä paikoista, joista useampi sijoittuu Kanadaan ja Norjaan. Niiden palmurantojen rinnalla nämäkin maisemat siis kävisi minulle erittäin mainiosti: 

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Peggy-s-Cove--Nova-Scotia-canada-55828_599_400.jpg

2. Mikä tekee sinut iloiseksi?

Se, että tänään ihana isi tuli repimään makkarin loput tapetit pois sillä välin kun minä jökötin viereisessä huoneessa töiden parissa. 


3. Minkä supervoiman haluaisit?

Tähän ei voi vastata. Me ollaan Carloksen kanssa juuri sellaisia nörttejä, että keskustellaan pelottavan vakavasti jostain ihmeen supervoimista ja katsotaan aina kaikki supersankarileffat... mutta, jos olisi olemassa sellainen nappula, joita Limitless-leffan päähenkilö nappaili, niin minä varmaankin tekisin saman (vaikka oikeasti vastustan huumausaineita ja yleensäkin turhaa lääkkeiden popsimista). 

Olen aina ollut tosi kiinnostunut siitä, mihin kaikkeen ihmisen aivoilla oikeasti olisi kapasiteettia, ellei se ylikuormittuisi ja poksahtaisi. Lukion neuropsykologian kurssi olikin yksi parhaista kursseista ikinä. Myöskin autismi ja erityisesti asperger ovat mielestäni äärettömän mielenkiintoisia oireyhtymiä. 

http://www.hawkblocker.com/wp-content/uploads/2011/03/Hawkblocker-Limitless-main-pic.jpg

4. Jos saisit olla USA:n presidentti päivän, mitä tekisit?

Kävisin lukemassa hirveän määrän salattua tietoa ja onkisin selville kaikki uusimmat tiedot avaruuteen liittyen. Politiikkaan minun olisi turha sotkeentua, koska olen niin ulkona kaikesta kun luen liian vähän uutisia. 

5. Seuraatko lätkän MM-kisoja?

En. Jääkiekko sucks. Sori. 

6. Paras lomamuistosi?

Barcelona-Pariisi-Helsinki-New York-matka. Se koko puolentoista kuukauden reissu. Ei mikään tietty juttu, vaan kaikki ne hyvät hetket yhdessä.


7. Ketkä kolme julkisuudenhenkilöä kutsuisit illalliselle kanssasi? Miksi juuri he?

Öö. No, jos nyt ei oteta asioita liian vakavasti, niin Viggo Mortensen, Gael García Bernal ja Alexander Skarsgård. Eka on niin cool kun se on ensinnäkin tanskalais-norjalais-jenkki, joka on viettänyt lapsuutensa venezuelassa ja argentiinassa, puhuu espanjaa, tykkää hevosista, maalaa, runoilee ja niin - on hyvä(nnäkönen) näyttelijä. Kakkonen siksi että se on mun lempparinäyttelijä. Meksikolainen, hot ja kaiken lisäksi Carloksen kaverin äiti on ihan vakuuttunut siitä että Carloksessa ja Gaelissa on jotain hämmästyttävää yhdennäköisyyttä. Ei oikeesti ole yhtään, mutta on kuitenkin jotain. Ehkä joku samanlainen hymyilme? Kolmas sen vuoksi, että se on tällä hetkellä mulle se, mitä Kate Beckinsale on Carlokselle. Täydellinen. Olisikohan ollut jotain tekemistä niiden vampyyrirooleilla? Hahahah.

http://images.huffingtonpost.com/2009-11-09-0aragorn
http://spanglishpop.files.wordpress.com/2008/10/gael_garcia_bernal_08smile.jpg
http://images2.fanpop.com/image/photos/13700000/Alexander-Skarsg-rd-alexander-skarsgard-13780807-1008-1512.jpg
8. Jos sinulla olisi aikakone, mihin vuoteen siirtäisit itsesi ja miksi?

Jos omaa elämääni ajatellaan, niin en siirtäisi itseäni yhtään mihinkään, mutta toki haluaisin käydä visiitillä jossain ajoilla ennen ajanlaskun alkua. Voisin myös siirtää itseni vaikka vuoteen 1492, jos olisin voinut olla hyvin vaikutusvaltainen ihminen. Toki myös pari vuosikymmentä ennen maailmansotia sekä maailmansotien jälkeen ovat hyvin mielenkiintoisia. 

9. Lempikaupunkisi?

Pariisi. So far...


10. Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua?

Niska limassa jossain verstaalla äheltämässä. Jos toiveajattelu huomioidaan, niin vaikka jossain Nepalissa, puolessa välissä maailmanympärysmatkaani. 

11. Minkätyyppisistä blogeista tykkäät?

Ulkosuomalaisten sekä suomalaisten ulkomailla käyvien tyyppien blogeista, jotka päivittyvät usein, joissa on paljon kuvia ja joissa on sopivasti henkilökohtaista asiaa, jotta mielenkiinto pysyy yllä vaikka postauksen aihe olisi mikä tahansa, jalkakarvoista politiikkaan.Joo, I know, tästä tulee ihan liian pitkä, mutta kun Nella vielä erikseen vinkkasi kommenttiboxissa, niin  en voi vastustaa näitä, eli nyt seuraavat 11 kysymystä! :D 1. Liittyi se sitten matkustamiseen, ystäviin, sydänsuruihin, unelmiin tai hyviin kotikekkereihin, mikä on muistorikkain kappaleesi?

Muistorikkaita biisejä olisi varmasti monta kymmentä, mutta ensimmäisenä mieleeni tuli se kaikista yltiölällyin biisi, joka pärähti soimaan auton radiossa eräänä kesäkuisena päivänä vuonna 2001, kun vaihto-oppilasvuoteni oli loppu ja oli jo kiire lentokentälle. Jopa Carlos (joka ei koskaan itke) itki. 


2. Jos ihmisten pitäisi kuvailla sinua yhdellä värillä, minkä toivoisit sen olevan ja miksi?

Oranssi. Lämmin, pirteä, omituinen ja erottuu joukosta :P.


3. Paras tai huonoin, mutta joka tapauksessa unohtumattomin safkakokemus?
Kun söin tietämättäni careyta (trooppinen merikilpikonna) Dommarin Naguassa! Carey on rauhoitettu ja on hyvin vaarassa kuolla sukupuuttoon! Yyyy! Ihmiset on niin tyhmiä, niin julmia!

4. Jos pystyisit valitsemaan armaasi kansalaisuuden, mikä se olisi?
En oikeasti haluaisi vaihtaa C:n kansalaisuutta yhtään mihinkään... mutta epävakavasti otettuna se voisi olla vaikka australialainen. Puhuu hassusti ja asuu kaukana aurinkoisessa maassa. Ha ha.5. Jos olisit voinut valita oman kansalaisuutesi, olisiko se ollut jokin muu kuin nykyinen?
Sama pätee tähän kuin edelliseen, mutta epävakavasti otettuna voisin olla vaikka norjalainen, joka lähtisi Australiaan ja törmäisi heti ensimmäisenä siihen australialaiseen Carlokseen :P.


6. Tapaatko ennemmin a) lukea b) katsella maisemia c) kuunnella musiikkia ja fiilistellä matkustaessasi?
Teoriassa luen ja kuuntelen musiikkia, mutta käytännössä kuitenkin vain katselen maisemia ja olen jossain haavemaailmoissani.


7. Vapaaehtoistyöhön ulkomaille, minne lähtisit?

Minne vaan Keski/Etelä-Amerikkaan tai sitten johonkin luonnonpuistoon Pohjois-Amerikkaan.


8. Suurin osa teistä varmasti unelmoi kirjan kirjoittamisesta – mitä sinun teoksesi ehkä käsittelisi?
Ainoa teos tekele, jonka olen kirjoittanut, käsitteli ekologista asumista Karibian ilmastossa. Voisin jatkaa samaa rataa, tai sitten jos olisin niin onnekas että voisin tosiaan haahuilla ympäri maailmaa, kirjoittaisin tietenkin jonkun best-seller matkailukirjan, josta myöhemmin tehtäisiin elokuva. Ha ha.


9. Johnny Depp ja kuuma Barbaros vai Bruce Willis ja hekumallinen Nyki?
Ottaisin mieluummin sekä Barbadoksen että Nykin, ilman Johnnya ja Brucea... mutta mieluummin kuitenkin Depp ja kuuma Barbados.


10. Anna käsiala-, ääni- tai videonäyte jostain osaamastasi kielestä :)

Nukahdin kun etsin jotain julkaisukelpoista videota, jossa puhun jotain. Ei löytynyt... muuta kuin tällaisia, joissa en keksi yhtään mitään sanottavaa!11. Kerro pari hyvää matkablogia, jotta pääsen tsekkaileen uusia tuttavuuksia!
Niitä löytyy tuosta sivupalkista iso läjä... tosin pitäisi päivittää tuokin lista. Profiilini kautta löytyy vielä isompi läjä!


Kello on 2:41 am. Tuon videonlatausnukahtamisen jälkeen en enää kykene miettimään lisää kysymyksiä. Sitäpaitsi nämä oli niin kivoja, että vastailkaa näihin! Valitse vaikka kivoimmat näistä 22 vaihtoehdosta.

//

Me dormí escribiendo esto. Hoy no hay traducción. Cuentenme lo que les cuenta el traductor de Google o Bing! :P
SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihania kysymyksiä ja ihania vastauksia!

  Ja tuo ihmisten julmuus on välillä ihan käsittämätöntä. En ymmärrä alkuunkaan sitä, että japanilaisten pitää saada jotain *elvetin haineväkeittoa. Pistää vihaksi.

  Mutta hei, maanantaihin kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih <3

   Kyllä - se on niin käsittämätöntä. Oikeasti se ollaan me ihmiset joiden kuuluisi kuolla sukupuuttoon :(

   Ja jee! Maanantaihin!

   Poista
  2. Jee jee, en niin malta oottaa !

   <3

   Poista
 2. Onko toi vesiputous-kuva Dommareista? Jos on, lähden sinne heti noiden masemien perässä!!

  Ja oih ja voih toi tunne kun on matkalla lentokentälle sen jälkeen kun on asunut pitkään jossain maassa... :'( Toi biisi oli harvinaisen imelä mutta siinä mielentilassa itkee kyllä ihan mitä vaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Kyseessä on Samanan niemimaalla oleva Salto el Limon. Me ollaan siellä suunnalla elokuussa. Tervetuloa meidän häihin - pääset samalla vesiputoukselle. Sinne pitää tosin kävellä sellaista viidakkoista ja mutaista jyrkkää polkua pitkin. Mut sit onkin kiva pulahtaa putoukseen uimaan!

   Niinpä. Juuri näin. Siinä missä biisit tekee hetken, tekee hetket myös biisin.

   Poista
 3. Hei muistuta mua lauantaina, että kerron mun Kanada-fiksaatiosta, se liittyy myös tuohon kirjan kirjoittamiseen kohdassa 8 :D.
  Mulle kelpais nuo sinun kaksi valitsemaasi miestä, mutta Alexanderin vaihtaisin Ryan Gosslingiin :)...en ole ikinä katsonut niitä vampyyri-sarjoja, joten oon totaalisen ulalla.

  Video oli oikein tyhjentävä, haha :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistutan varmasti!! :D
   Kyllä mullekin kelpais Ryan Gossling. Sillä on makee ääni. :P.

   Joo, aivan loisto-otos. Mulla olis näitä useampikin, tyyliin: "joo, istutaan täällä... ööö.. mikä tän kadun nimi olikaan?? sant jon? sant joan? käytiin tossa la sagrada familian .. öö mikä se on, katedraali, basilika? basilikassa? joo, ei tästä tuu mitään, moi"

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig