Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Söpöjä juttuja / Cosas lindas

Kävin kaverin keramiikkapajalla, enkä voinut taaskaan vastustaa kuvaamasta Heinin söpöjä testikappaleita. Niitä oli niin sympaattisessa kasassa kerättynä pöydälle. Sen lisäksi, että fiilistelin Heinin juttuja, olin ihan innoissani siitä, että meidän verstaat tulee olemaan ihan lähekkäin. Asiat ovat siis edenneet siihen malliin, että näillä näkymin parin viikon päästä minäkin tehtailen puujuttujani Vallilassa! Hurraa! 


Mutta oli minulla ihan asiaakin pajalle. Kävin hakemassa tilauksesta valmistetun kulhon (joka kuvassa näyttää pieneltä kupilta, mutta on oikeasti iso kulho), jonka annoin äidille äitienpäivälahjaksi. Kivaa omistaa tällaisia uniikkeja astioita. Heini on niitä tehtaillut minulle ja äidilleni. <3.


Yksi toinen söpö juttu löytyi tänään sähköpostistani. Kaveri oli lähettänyt muutamia Tukholman kuvia. Olinkin jo ehtinyt vähän surkutella, kun minua ei taaskaan näkynyt kuvissa lähes ollenkaan, mutta onneksi kaverilta löytyi parit otokset valokuva-arkistoani kartuttamaan. Niin, ja onko vähän pöljää sanoa omaa kuvaa söpöksi, mutta mun mielestäni tää oli niin herttainen kuva meistä yhdessä :D. 

//

Lindos potesitos de prueba hechos por mi amiga Heini... lindo envase que le regalé a mi mamá de día de madre (también hecho por Heini)... y linda pareja, no? Jijiji. 

SHARE:

8 kommenttia

 1. Todella ihania kippoja. Ei voi kuin ihailla ihmisiä, jotka omin käsin saa jotain noin hienoa aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! :) Mä tykkään ihan hirveesti, tekisi mieli syödä nuo kipot :D

   Poista
 2. So söpö tuo naali/kettu/eläinkuppi/kulho (suomenkieli hukassa...)

  VastaaPoista
 3. Tuo eka kuva on aivan ihana! Ja hei, Vallila on aivan ykköspaikka mun makuun. Aivan mainiota aluetta, jes! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joo, se on aika syötävän söpö :D
   Minäkin tykkään Vallilasta.. siellä on tullut viime vuodet aika tiuhaan tahtiin pyörittyä... Mä tosin yökkään sille aamuiselle kahvinpaahtolemulle.. vaikkei se oikeestaan pahalta ees haise, mut kun se tulee nassuun joka aamu... ugh.

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig