Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 17. toukokuuta 2012

Private & idyllic

Uuh! Matkustaminen on niin kivaa! Näkee kaikkia pieniä hienoja asioita, kuten sen, että jossain muualla laitetaan varattuihin junapaikkoihin laput ennen kuin matkustajat otetaan sisään. Olen siis matkustanut hyvin vähän junissa ulkomailla, joten enpä ollut tätäkään ennen nähnyt. Itseasiassa Suomessa kaukoliikenteen busseissa kylläkin, mutta niissäkin lukee vain "varattu", eikä näin yksityiskohtaisesti juuri se oma välimatka merkittynä. 

Muutenkin täällä on niin hurjan idyllistä ja kliseisen englantilaista. Niin söpö paikka että kompastelen kiviin kun on niin kiire katsella ympärille eikä eteenpäin. Ja illalliseksi tietenkin fish and chips! 
Ravintola oli tosi söpö - ja mikä parasta - sen ikkunasta näkyi lehmiä laitumella!

//

Es tan divertido viajar!! Uno ve tantas cosas diferentes. Pequeños detallitos que se hacen de otra manera. Como eso que aquí ponen un ticket en los asientos reservados antes de que los pasajeros entren en el vagón del tren. 

Y en general todo aquí es tan idílico y tan inglés que todo se siente como un cliché! Es tan increíble! Cada rato me tropiezo en la calle por estar viendo los alrededores en vez de estar mirando para alante. Me encanta Durham! 

Y para cenar, podría haber sido otra cosa que no fuera fish and chips?
Desde la ventana del restaurante se veían par de vacas comiendo hierba!

SHARE:

13 kommenttia

 1. Oih, ihania kuvia! Ja onpa kyl niin vihreän näköistä! Mun pitäis ehkä jossain vaihees kokeilla fish & chipsejä, oon asunut tääl jo vaikka kuinka kauan ja vielä kertaakaan en ole maistanut..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, hahah! No toi meidän illallinenkin oli ihan ex temporee juttu. Lähdettiin kävelylle ja tulikin hirvee nälkä... Mut eiköhän sun ois jo aika tosiaan kokeilla!! ;)

   Poista
 2. Jotenkin tuttua maisemaa, mutta vielä söpömpää ja jotenkin paremmassa järjestyksessä (ruohonleikkuuympyräkuviot), niin fish and chips on juttu erikseen. Muuten kuin Normandiasta. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin kuvitella että aika samanlaista on kyllä :) Mä tykkään!! Pitää vielä joku päivä lähteä myös Normandian lehmiä katselemaan!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeita kuvia! Ja todella idyllista :) Englanti on yksi maista joihin voisimme miehen kanssa kuvitella muuttavamme. (kirjoitusvirheet korjattuina hih)

   Poista
  2. Kiitos! Ja eikös!! No, teidän tapauksessa Englanti, tai Britit yleensäkin olisi aika oiva neuraali maa... :)

   Poista
 4. Kuinka suloisia kuvia ja just niin englantilaisia :). Jotenkin osaan kuvitella sut sinne kompastelemaan ja ihmettelemään hahah :D.
  Kivaa loppureissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih :P Ya me conoces... ja kiitos! :) Tämä on kyllä ihanaa vaihtelua!

   Poista
 5. Ihanan vihreitä kuvia! :) On niin söpön näköistä. Mutta en voi olla ajattelematta sitä kosteutta ja kylmyyttä, joka noissa kivitaloissa vallitsee -puhumattakaan kokolattiamatoista :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kyllä! Tässäkin talossa on oikein ihana vaaleanvihreä kokolattiamatto. :P

   Poista
 6. En ollut taas hetkeen käynyt visiitillä, mutta sitäkin suurempi annos kauniita kuvia löyty sun blogista. Hyvin sä kuvaat!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig