Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 29. toukokuuta 2012

Kauniita kesäöitä + suosikkiblogi

Voisin ehkä valittaa sitä kuinka työntäytteisiä ja rankkoja nämä blogihiljaiset päivät ovat olleet, mutta sen sijaan kerronkin kuinka paljon kauniita asioita niihin on myös mahtunut! 

Eilen pyöräilin kotiin Vantaalta kun kello lähenteli jo yhtätoista. Olin aivan uupunut, mutta silti jaksoin ihmetellä raikkaan sateenjälkeisen luonnon kauneutta. Pellot ja joenvarsi olivat usvaisena niin taianomaisia. Niin kaunis kesäinen ilta (ja kamera tietty kotona). 

Kesäillasta ja -yöstä pääsimme nauttimaan myös lauantaina. Viime lauantai oli kyllä varsinainen kesäkauden avajainen. Kavereiden kivat häät rantaravintolassa ja juhlan päätteeksi kävely kotiin paljain varpain, lintujen luritellessa hilaisessa Helsingin yössä. Mikä tunnelma!


Alle kaksi kuukautta niin olemme Dommareissa! Oli kivaa käydä ottamassa vähän otetta hääjuhliin näistä kansainvälisistä häistä. Kahdella kielellä juhliminen onnistui oikein mainiosti!
Toivottavasti siis meilläkin... 

Sain myös tällaisen maininnan Marylta Normandiasta. Kiitos <3!


Tarkoitus olisi antaa kunniamaininta viidelle suosikkiblogille joilla on alle 200 lukijaa, mutta koska rikon aina näitä blogijuttuja, en nytkään tee poikkeusta. Tämä maininta lähtee eteenpäin yhdelle, joka tässäkin blogissa on hiljattain nähty hyppimässä kukkuloilla ja poseeraamassa siellä sun täällä.


Siiri kirjoittaa niin hyvin, että tykkään tosi paljon, olisi kyse sitten arkipäivän ihmeellisyyksistä, akateemisen maailman älyttömyyksistä tai vaikka pyhästä hengestä! Ja se on aika saavutus!!!

//
Mucho trabajo pero también muchos momentos bonitos. Boda de unos amigos queridos. Verano. Neblina. Pajaritos cantando.
Y un mérito bloguístico que me dió Mary desde Normandia. Yo se lo repartí a Siiri a Inglaterra. 


SHARE:

2 kommenttia

 1. Sattuipa aika mahtava hääpäivä noin säidenkin puolesta :).

  Ja iiks, teidän häät lähestyy kovaa vauhtia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä!! Toivottavasti meille käy yhtä hyvä tsägä! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig