Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Todista ettet ole robotti


Onko kenelläkään muulla ollut sama ongelma kuin minulla? Olen välillä miettinyt, että onko silmissäni jotain vikaa (tai no, onhan niissä, minullahan on taittovika, mutta eikös rillien pitäisi se korjata), kun välillä joudun todistamaan useampaan kertaan, etten ole robotti. Joskus olen jättänyt jopa kommentoimatta, koska sekoitan varsinkin t, i ja r-kirjaimet näissä mielikuvituksellissa sanoissa ja hermostun näppäilyyn, ainakin jos puhelimella olen liikkeellä.

Ironista kyllä, sehän se juuri todistaa etten ole robotti. Aina ei vain pää toimi. 
Joskus niitä asioita tulee kyllä tehtyä kovinkin robottimaisesti, kuten eilen. Minähän siis seilailen päivittäin 3D-maailmassa, liikun huoneistoissa, käännän ja väännän näkymiä ympäriinsä näytölläni. Se on johtanut siihen, että toiminnot ovat automatisoituneet päänupissani. Eilen yritin vahingossa kääntää valokuvan näkymää hieman ylöspäin. Hetkellisen hermostumisen jälkeen vasta tajusin että hups - eihän ne valokuvat toimikaan ihan niinkuin 3D-ohjelmat. Tuli vähän tyhmä olo. 

No, enpä ole ainoa joka joskus erehtyy automatisoituneissa toiminnoissaan. Jos katsot seuraavaa kuvaa tarkkaan, huomaat varmaan jotain kummallista:


Tähän ilmiöön en ollut koskaan ennen törmännyt. Sain kyllä hyvät naurut kun huomasin C:lle käyneen pikku erehdyksen... 


//

A veces pienso que hay algo mal en mi cabeza porque no logro escribir bien estas palabras imaginarias para confirmar que no soy un robot. Especialmente las letras t, r, e i me dan problemas y a veces hasta dejo de comentar porque pierdo la paciencia, sobre todo si estoy escribiendo en el celular. 

Irónicamente, justamente eso confirma que no soy un robot. A veces la cabeza simplemente falla. Sin embargo, algunas cosas uno sí que las hace como un robot. Yo en mi trabajo uso programas de 3D. Me muevo en los espacios, cambiando la vista como yo quiera. Este proceso ha llegado a ser tan automático para mí, que ayer intenté voltear la vista de una fotografía. Luego de un momento de desesperación realicé que las fotos no funcionan en 3D... y me sentí tan tonta. 

Bueno, por lo menos no soy la única quien a veces falla en sus procesos automáticos, como pueden notar en la foto de arriba. Que risa me dio cuando vi el pequeño fallo de C con su vestimenta...

SHARE:

14 kommenttia

 1. On osunut täälläkin ja mennyt monesti *ituiks. Mutta pääasia oli se, että hieno oranssi vaate! Ihana. Tahdon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, vaate on oikeesti ihan tavis punanen, mun kameran värimaailma välillä vähän huijailee kun oon niin jäänyt kiinni samaan asetukseen :D C:n niskakin on kuvassa ihan harmaa.. hups.

   Poista
 2. Ahahahah, miten voi saada vetskarit tolleen :D. En kyllä yhtään ihmettelisi, jos ticokin säätäis noin, se on sellanen häslä.

  Mulla on sama ongelma noiden kirjainten kanssa, oon saanut tähänkin blogiin kirjotellessa oikein jumpata silmiä :D. Noh, parin viikon päästä pitäisi tulla rillit, liekö niillä sitten vaikutusta vai ei :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - näköjään se vaan on mahdollista.

   Hei, kiitti kun huomautit! Mä en meinaan edes tiennyt että mullakin on se päällä kun itselleni se ei tuu. Nyt otin sen pois!

   Poista
  2. (y)

   toi on sit peukku, ei mitään rivoa.

   Poista
 3. Sama juttu, en ole robotti, mutta ilmeisen huononakoinen :D Saadan noiden kirjainten kanssa ainakin pari kertaa, ennenkuin menee lapi. Ihana tuo vetskari! Itsekin on tullut yritettya eriparivetskareita, mutta kiinni en ole niita saanut. Tuo on eraanlainen taidonnayte siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa tietää että on ilmeisesti ihan normaalia olla ymmärtämättä tuota "käsialaa".

   Joo, parasta vetskarissa tosiaan oli se, että tyyppi ei itse edes huomannut asiaa, oli vaan vähän ihmetellyt että miks tää nyt tuntuu vähän oudolta, mut jatkoi matkaa... :D

   Poista
 4. Ui, mä en kestä noita robottikokeiluja! Toivon, että kaikki ottaisi ne pois blogeistaan, koska mulla menee hermot aina kun joutuu puoliks arvailemaan kaikkia kirjaimia. Ittelläni ei tuo ole käytössä, eikä mulle ainakaan ilmesty mitään robottien tekemiä automatisoituja-kommentteja.. mutta toisaalta mulla on ehkä vähemmän lukijoita, kun joillain suurblogeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samoin! En tosiaan ollut huomannut että mullakin oli se päällä kun ei se itselle tuu näkyviin kommentoidessa omaan blogiin... mut nyt ei oo enää, tai ainakaan pitäis olla?! Katsotaan nyt sitten tuleeko robottiviestejä. On mulle niitä joskus sinne vanhaan espanjankieliseen blogiin tullut, mutta ei niin usein että siitä olisi ollut häiriötä... vaikka häiriötähän ne nyt aina on.

   Poista
  2. Mulla tulee helposti joku 5-10 robottikommenttia päivittäin, mutta rantapallo osaa jotenkin tunnistaa ne ja ne menee suoraan roskapostitarkistukseen ja käyn sieltä sit vaan aina välillä massapoistamassa ne :P

   Mut toi on kyl ihan kauhee, kumpa noita ei ois olemassakaan :D En ikinä saa selvää noista kirjaimista ekalla kertaa!

   Poista
  3. Oho, aika paljon siis!! :S

   Ja niinpä - oon samaa mieltä!! Mutta, oon helpottunut, ilmeisesti näössäni ei siis ole vikaa vaan niissä kirjaimissa :D

   Poista
  4. Samaan paikkaan niiden robottikommenttien kanssa menee nykyään automaattisesti muutamat hommafoorumilaiset kommentteineen :D Onneksi wordpressissä saa hyvin laiteltua noita asetuksia eikä tarvitse ottaa kommenttien tarkistusta käyttöön ihan välttämättä :P

   Poista
  5. No hyvä!! :D Sit sieltä vaan suoraan delete-nappulalla mustaan aukkoon!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig