Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Puhki huhkimisesta

Muutosta on kulunut jo viikko ja nettiyhteyskin on pelannut jo maanantaista asti, mutta olen ollut iltaisin niin tajuttoman puhki, etten ole voinut kuvitellakaan istuvani koneen ääreen, saati sitten tuottamaan mitään edes puolijärkevää tekstiä. Niin, no, eipä olisi oikeastaan ollut edes mihin istua - kaikki muut huonekalut paitsi sänky ovat edelleen epämääräisessä kasassa kera muuttolaatikoiden. Sänkykin on jouduttu nostamaan joka päivä pystyyn seinän viereen, eikä loppua vielä näy... 

Vanha kämppä jäi loistamaan puhtauttaan ja valoisuuttaan...


kun me hullut läksimme vastaanottamaan tämän:


Voin kertoa, että se, mikä meitä oli vastassa, oli vielä paljon pahempaa. Esim. vessa ja keittiö olivat niin järkyttävässä kunnossa, etten viitsi edes laittaa kuvia tänne :D. Lähdetään siis siitä, että jopa ruoat oli jätetty jääkaappiin... mutta, ei se mitään. Tiesimme kyllä, että tiedossa olisi kova urakka, mutta en ehkä ajatellut, että joutuisin heti ensimmäisenä jynssäämään lattian patasienellä ja laimentamattomalla mäntysuovalla, jotta kykenisin edes kävelemään asunnossa. 

No, työni puolesta olin onneksi nähnyt paljon pahempaakin (moni ehkä yllättyisi, jos tietäisi, millaisissa paskaläävissä täällä hygienian huippumaassakin elellään), enkä siis järkyttynyt yhtään näkemästäni, vaan ryhdyin tuumasta toimeen. Heti sunnuntaina illalla samaisessa yläpuolella näkyvässä huoneessa näytti tältä:Tapettia olikin sitten semmoiset seitsämän kerrosta, joista viimeinen oli tietenkin liimattu kiinni jollain ydinsodan kestävällä liisterillä. Kaikki on siis edelleen kesken, mutta kai tämä arki alkaa tästä vähitellen normalisoitua. Pääsiäistä ei kyllä pahemmin ehditä viettää, mutta onneksi sentään työkaveri muisti minua pussillisella suklaamunia. Ihana. 

SHARE:

6 kommenttia

 1. Huh, tsemppia remppailuun! Nayttaa aika kovalta hommalta, mutta toisaalta saatte juuri sellaisen asunnon kun haluatte :) Tunnistin nyt muuten teidan entisen talon tuosta ekasta kuvasta ja mehan asuttiin ihan vierekkain! Ollaan varmaan ohitettu toisemme Alepassa hih.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!! Aika tuskaistahan tämä on, kun kyseessä ei kuitenkaan ole oma asunto, mutta ihan mielellänihän minä laitan, juurikin sen takia, että sitten viihtyy paljon paremmin :) Välillä kuitenkin tuntuu, että C on meistä se, jonka olisi pitänyt sitä sisustussuunnittelua opiskella eikä minun. Se stressaa joka ikistä pientä nurkanpuolikasta paljon enemmän kuin minä...
  Arvasin, että tuosta kuvasta tunnistaa talon, ken nyt Kivenlahdessa on liikkunut :D Nythän sillä ei enää ole väliä kun ei siellä enää asu.. hih, huvittavaa kun mainitsit, kun tulin tosiaan asiaa ajatelleeksi!

  VastaaPoista
 3. Voi ei :S mutta uudesta kämpästä ainakin saa tehtyä juuri sellaisen kun itse tykkää. Tsemppiä remonttiurakointiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo, ihan kivan kodin tästä saa, vaikka onkin vähän rähjäinen :) Kiitos!!

   Poista
 4. Puuh, aikamoinen homma. Mutta kannattaa varmasti! :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig