Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Ollin olkkarissa

Olin tänään niin reippaalla tuulella, että päätin tehdä poikkeuksen ja kävellä vielä iltayhdeksän jälkeen Merihaan hikihallille kuikuilemaan C:n ja sen kaverin squasheilua. Oikeesti, en tajua miten tyypit pystyvät edes pelaamaan siellä hien ja pierun tiivistepurkissa... Minun ainakin alkoi särkeä päätä jo viiden minuutin jälkeen. 


Pojat alkoivat vähän nolostelemaan, kun minä uhkailin kuvata videon ja julkaista blogissa. En saanut lupaa videoon, mutta kuvista ei puhuttu, joten tässä pari, hähähä!
Kun äijät istuivat tasailemassa hengitystään ennen kotiinlähtöä, minä pistin Carloksen lenkkarit jalkaani ja viskoin palloa seinään minkä kerkesin. Squash on kyllä aika hauska laji, mutta minä diggaan silti enemmän sulkapallosta. 


//

Fui a ver a los chicos jugando squash. El sitio hedía a grajo y peo... pero el juego muy divertido. Sin embargo, yo prefiero jugar al badminton. Preferiblemente en otro lugar con mejor aire acondicionado.
SHARE:

5 kommenttia

 1. Pelkään squashia! Se pallo lentää niin kovaa, että ihan kauhistuttaa :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut sulkkis onkin sit sopivan softia mulle, haha.

   Poista
  2. Mä en pelkää sitä palloa, mutta pelkään että hajotan itseni. Squash on yksi vaarallisimmista urheilulajeista! Mut sulkis sopii mullekin... vaikka pelaankin sitä ehkä vähän sellasella squashimaisella vimmalla, jota ei voi ehkä hirveen softiksi kutsua :D Niin ja se squash-kenttä on kyllä aika ahdistava koppi...

   Poista
 2. Con esos olores no hay quien se anime a jugar squash jajaja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jajajaj.. estos tipos tan locos.. hay un centro nuevo aqui al lado de la casa, pero ellos prefieren ir a ese sitio tan feo porque es un poco mas barato...

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig