Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kaukana maratoonarista - toistaiseksi

Viimeistä viedään. Huomenna pitäisi olla kämppä siinä kunnossa, että kykenen tekemään töitä täältä käsin (siis ihan palkallisia töitä)... Kaaos täällä kyllä edelleen vallitsee, vähän on vauhti hidastunut, laiskuutta ilmassa. 

Läheisen kukkakaupan pääsiäisrisuja...

Yritin poistaa vetelyyden itsestäni lähtemällä juoksemaan kympin lenkin maratoonia varten harjoittelevan (miespuolisen) kaverini kanssa. Ei mennyt ihan niinkuin kuvitelmissani, tyyppi joutui suurinpiirtein vetämään minua perässään ja tsemppaamaan viimeisten parin kilometrin ajan tauotta, jotten olisi kaatunut pusikkoon kuolemaan. 

Vähän oli mutainen meininki lenkkipolulla...

Carlos oli tyytyväinen, että kerrankin se olin minä, joka puuskutti naama punaisena perille päästyämme. Yleensä se olen minä, joka pistän Carloksen koetukselle pyörä/kävelyretkillä... juoksemaanhan sitä nyt ei kannata edes kysyä. Olen siis innoissani, että nyt asumme tarpeeksi lähellä kyseistä maratoonaria, niin saa vähän lisäponnetta lenkkeilyyn. Kovin ainakin väitin, että parin viikon päästä ollaan jo kaukana pusikkoon kuukahtamisista!

Uudet lenkkarit pitäisi kyllä löytää pikaisesti.

SHARE:

4 kommenttia

 1. Maratoonaria musta tuskin tulee, mutta vielä viime vuonna 13,5 km:n jälkeen uhosin juoksevani seuraavaksi puolmaratonin.
  Nooh, nyt olen tyytyväinen, kun olen ilmoittanut itseni Göteborgin Midnight Runille :D. Kyllä se kymppi kuulostaa kivemmalta kuin 21km...ja huomattavasti nautinnollisempaa juosta.

  Btw, onko suhun vaarana törmätä paikallisessa Central Parkissa eli Töölönlahtea kirmaamassa :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ihan Göteborgiin asti! :D Kivaa! Mä en ole vieläkään ilmoittautunut millekään juoksulle, mutta ehkä mä vielä ehdin...

   Kyllä mä saatan sielläkin juosta, mutta luultavasti mut löytää niiden Töölönlahden länsipuolella olevien lahtien rannoilta puuskuttamasta ;)

   Poista
 2. Joo, en ole koskaan juossut ulkomailla ja mun sisko asuu siellä päin, joten ihan kiva kokemus varmasti :).

  Haha, mä tuskin eksyn niille lahdille lenkkeilemään, mutta älä ihmettele, jos joskus joku lenkkeilijä tuijottaa pitkään :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo - kyllä mäkin voisin lähteä Köpiksen kaduille juoksemaan! Ollaan muutenkin suunniteltu reissua sinne.. mutta tuskin saadaan sitäkään toteutettua vielä vähään aikaan, kun on ne häät tulossa... ugh :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig