Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Instant-kuvia, näkkäriä ja sisukkaita sankareita / Fotos instantáneas, pan duro y heroínas con coraje

Väitin tuossa päivä tai pari taaksepäin Marinellalle olevani liian laiska laittamaan itselleni Instagramia, sitä pientä ohjelmaa, jonka Facebook taannoin osti "muutamalla pikku miljoonalla". Nyt kuitenkin syön sanani, sillä ei aikaakaan, kun olin jo säätämässä Carloksen iPhonella, tsekkaamassa Nellan kuvia ja lykkimässä niihin sydämiä. 

Tajusin, että kyseinen hommelihan on ihan juuri minunlaiseni aplikaatio! Minullahan on puhelin täynnä turhia pieniä kuvia sieltä sun täältä - varsinkin bussin ikkunasta räpsittynä. Niitä nyt ei viitsi mihinkään laittaa, paitsi että Instagramiinhan niitä juurikin voisi laittaa! Vielä kun kuvia pystyy helposti vähän muokkaamaan, niin johan on Kampin (teini)Mäkkärissäkin tunnelmaa:


Ainoa huono puoli on se, että Instagramia ei vielä ainakaan ole edes tehty Nokialle (asia, joka selvisi minulle vasta tänään). Olen jo muutamaan otteeseen ollut turhautumispisteessä puhelimeni suhteen, joten nyt varsinkin se alkoi tuntumaan ihan näkkäriltä. Mäkin haluan Instagramin! Olin jo ihan valmis syöksymään kauppaan hankkimaan itsellenikin iPhonen - ja itseasiassa kävimmekin luuriliikkeessä tsiigailemassa 4S:n hintoja, muttei kuitenkaan ihan tosissamme. Puhelimeni kuitenkin toimii ja saa luvan palvella vielä hamaan tulevaisuuteen, mutta por favor, nyt vähän vipinää niiden appsien suhteen, muuten palaa viimeisiltäkin Nokia-uskollisilta käämi. 

Käytiin muuten katsomassa Hunger Games. Vaikka koko jutun idea on vähän kyseenalainen, niin ehkä minun kuitenkin täytyy lukea nekin kirjat ja yhtyä myös tähän teinivillitykseen. Tai no, sama se kai onko se teineille vai kenelle suunnattu. Koukuttava ja moniosainen sarja, se riittää minulle. Ennen leffaan menoa kävin meinaan ostamassa A Song of Ice and Firen ensimmäisen osan, Game of Thronesin, jäätyäni siihenkin sarjaan viime viikonloppuna koukkuun. Kunhan on tarpeeksi sisukkaita sankareita liikkeellä, niin johan minä olen niihin samaistumassa...

Voi tätä elämää... :D

//

Hace un día o dos le estuve diciendo a Marinella que soy demasiado vaga para instalarme el Instagram.  Ahora tengo que tragarme mis palabras, porque ya hoy estuve chequeando la aplicación esa en el iPhone de Carlos - y fue amor a primera vista! 

Esa sí que es una aplicación perfecta para mí! Tengo el móvil lleno de fotos, ya que siempre encuentro algo (supuestamente) interesante que quisiera enseñárselo a alguien. Cosas pequeñas del instante. 

Lo malo del caso de Instagram es que por lo menos aún no lo han hecho para Nokia. Si pronto no se ponen las pilas con las aplicaciones, creo que hasta a mí se me agotará la paciencia. A mi N8 todavía le queda mucha vida, no lo voy a cambiar por vanidad, pero bueno, admito que ahora se siente como un pan viejo y duro.

Hablando como los locos, hoy fuimos a ver Hunger Games. Aunque la idea principal de la historia es un poco cuestionable, creo que tendré que leerme esos libros también. Y digo también, porque justo antes de ir al cine, fui a la librería a comprarme la primera parte de A Song of Ice and Fire, Game of Thrones, ya que quedé enganchada con la serie el fin de semana pasado. Mientras la historia sea intrigante, tenga personajes con mucho coraje e incluya varias partes, ahí estoy yo, identificándome con la heroína y haciendo fila para consumir la historia...

Ah, las cosas de esta vida...

SHARE:

4 kommenttia

 1. Mun on pitänyt jo vähän aikaa ladata kans Instagram (siis siitä asti kun tajusin mikä se on), koska mun luuri on täynnä "turhia" kuvia...Se kuulostaa myös juuri munlaiselta appilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerro sitten heti kun oot ladannut sen, ni mä voin sitten seurailla sun kuvia Carloksena :D

   Poista
 2. Kiitos ihana! Ja siis, Instagram on kyllä kova. Vaikka mä alkuun olinkin vähän skeptinen, mutta se kertakokeilu riitti. Toivottavasti saadaan tuo sama applari pian myös Nokialle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo - sitä odotellessa! :) No, onneksi C antaa mun räpläillä sen puhelinta (joka itseasiassa on kyllä mun nimissä, pitäis varmaan vaatia vaihtoa..hahah) :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig