Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Ilmapallokilpailuja pikkuväen kanssa

Tänään otimme pikku breikin remppailusta, vaihdoimme maalitahraiset rääsyt siisteihin vaatteisiin ja lähdimme tuplasynttäreille - monta tuntia myöhässä, mutta ei se mitään - paikalla oli muitakin gasoililla käyviä ihmisiä, joten talon väki oli myös varautunut siihen, että juhlat venyvät ilmoitettua pitempään. 


Rankan juhlinnan jälkeen toinen synttärisankareista simahti keskelle olohuoneen lattiaa. Muut juhlijat pyörivät ja hyörivät ympärillä, mutta sankari ehti vetää kunnon unet, ennen kuin heräsi taas jatkamaan ilmapallokilpailuja. 

Näistä kyseisistä tuplasynttäreistä on muodostunut ihana jokavuotinen yhteenkokoontuminen, joilla näkee montaa kivaa tyyppiä, jotka tuntee vain näiden kekkereiden kautta. Lähtiessä tuntui taas kuin sanoisi heipat läheisille ystävilleen, vaikka tiedämme, että seuraavan kerran näemme vasta tasan vuoden päästä. 
SHARE:

2 kommenttia

  1. ihanan kauniita kuvia! ihan parhaat synttärit, kun juhlakalutkin sammuu kesken juhlinnan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Joo, niin oli - tuo sammuminen tosiaan kertoo jotain juhlien luonteesta :D

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig