Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Häät sulhasen suvun tapaan / Boda al estilo de la familia del novio

Satuimme istumaan telkkarin ääressä juuri, kun Liviltä alkoi Häät sulhasen tapaan. Olin ehkä kerran aikaisemmin katsonut kyseistä ohjelmaa, mutta nyt kun omiin häihin on enää kolme kuukautta ja risat, ajattelin että no tämä pitää katsoa! Meidän häistä ei ole tulossa häät sulhasen tapaan, mutta jotakuinkin häät sulhasen suvun tapaan. Tahtipuikoissa kun ovat lähinnä Carloksen äiti ja täti...

Uudenvuodenbileet Playa Caribella 2004

Kun ohjelma oli alkumetreillä, Carlos hihkaisi että ei oo tosi! Mähän tunnen tän güeyn!! Sulhasena tämänpäiväisissä jaksoissa oli Carlokselle työkuvioista tuttu meksikolainen kundi. Niinpä Carloskin innostui katsomaan kanssani pari tuntia hääohjelmaa. Samalla tietenkin kommentoimme joka asiaan että meidän häissä sitä ja tätä... Oli ihan tosi hauskaa kuunnella kun ohjelman tyyppi selitti espanjaksi hääsuunnitelmistaan Suomessa. 

Carloksen valimistujaiset Santo Domingossa 2006

Itse en ehkä olisi kyennyt antamaan ohjaksia täysin Carlokselle. Jo se, että olemme itse täällä merten takana juhlapaikasta, on aika iso pala. Muistan, kuinka joskus monia vuosia sitten näin unta painajaista siitä, kuinka Carloksen äiti ja täti olivat järjestäneet meidän häät. Nyt kun häät on tosiaan toteutumassa, tuntuu tosi hassulta, että niinhän siinä on ihan oikeastikin päässyt käymään. 

Santa Monicassa 2007

En kuitenkaan voisi olla enempää kiitollinen tästä asiasta. Luotan täysin kyseisiin ihaniin ihmisiin. Tiedän, että monessa asiassa joudun tekemään kompromissin, mutta luotan siihen, että vaikka aluksi olisinkin ollut montaa asiaa vastaan (kuten sitä että hääpuvun vuokraan sittenkin Santo Domingosta ja siitä kuka meidät vihkii), tulee itse hääjuhlasta varmasti kaikin puolin juuri niin persoonallinen ja romanttinen kuin olen toivonutkin. 

Cafe Ursulassa 2011

Carloksen äiti onkin minulle myöntänyt, että hän pitää minua hyvin erikoisena tyyppinä. Joistain asioista olen ihan älyttömän tarkka (kuten siitä, etten missään tapauksessa halua kulkea mitään vaaleaa mattoa pitkin rantaan, vaan ihan naturellisti nurmikon halki), mutta toiset asiat ovat taas minulle ihan yksi hailee (kuten se, onko kaikki tuolit juhlapaikassa erilaisia).


(kuvat Googlesta, en enää muista mistä, sori)


//

Estuvimos sentados frente a la TV cuando ví que iban a dar un programa llamado Boda al estilo del novio. Yo casi nunca veo estos programas de reality, pero ya que solo faltan 3 meses y piquito para la boda de nosotros, pensé que ahora sí voy a ver que lo que. Para colmo, cuando comenzó el asunto, Carlos se dió cuenta de que el novio era un conocido suyo!! Un güey mexicano al que conoce a través del trabajo. 

Estuvo super divertido ver a un muchacho mexicano planificando su boda aquí en Finlandia. Los dos nos quedamos viendo la serie por dos horas y al mismo tiempo estuvimos comentando que en la boda de nosotros esto y aquello...

Creo que yo nunca hubiera podido dejar que Carlos arregle toda la boda sin consultarme nada a mí. Ya con que la vamos a celebrar al otro lado del océano es un poco fuerte. Recuerdo que hace muchos años tuve un sueño una pesadilla de cómo la mama y la tía de Carlos habían arreglado una boda para nosotros. Ahora que la boda va a hacerse realidad, es tan divertido darme cuenta de que así es que realmente va a ser! No una boda al estilo del novio, pero sí una boda más o menos al estilo de la familia del novio.

Sin embargo, en vez de pesadilla, no podría estar más agradecida por estas personas maravillosas! Confío en sus gustos perfectamente y estoy dispuesta a reconsideraciones, ya que estoy segura de que al final todo va a resultar personal y romántico, justamente como lo quería. En algunas cosas soy muy estricta, mientras otras cosas no me importan para nada. Por eso la mamá de Carlos ya una vez me dijo, mientras estuvimos planificando cosas, que "Es cierto que tu si eres una chica especial! Una cosa pequeñita es tan importante para tí, mientras otra cosa más relevante no te molesta en nada"!

SHARE:

19 kommenttia

 1. Voi kun ihania kuvia teistä kahdesta!
  Ja teille tulee varmaan aivan ihanat häät!

  VastaaPoista
 2. Ooo ihanaa <3

  Minulle taas olisi maailmanloppu jos olisi erilaiset tuolit... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih.. joo, niin vissiin C:n äidille myös :P Noh, katsotaan millainen tuoliperhe sieltä löytyy..

   Poista
 3. Söpöjä kuvia! Tuo sarja ei valitettavasti näy Suomen ulkopuolella.. muuten olisin tsekannut mistä on kyse. Pelkkä ajatus häistä rannalla kuulostaa jo taivaalliselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos :P
   Ai jaa, no höh. Mä muuten katoin sitä Suomi tytöt Nykissä juttua sun postauksen jälkeen... nyt tekis mieli nähdä lisää. huhuh. ups :D Oli se kyl vähän järkky, mut ehkä just siks!

   Poista
  2. Hahahah.. Se on tää meidän utelias luonne! :D

   Poista
 4. Ihania kuvia! 3,5kk, jannittaako? :) Meillahan kanssa oli ne kakkoshaat miehen suvun (aiti ja sisko) tapaan ja ihanat niista tuli. Mutta juu kompromisseja joutui tekemaan, esim haakakun koristeen kanssa ja siina skypen/sahkopostin kautta suunnitellessa meinasi itsella menna pari kertaa herne nenuun heh. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin :) Jaan odottelemaan teidan ihania haakuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei oikeestaan jännitä, vähän vaan hermostuttaa raha-asiat ja lennot (mennään taas niillä stand by-lipuilla) ja muut käytännönjärjestelyt. Itse juhla ei jännitä, sitä ootan niin innolla! Sekä myöskin kuvien ottoa ja videoita! Meillä on siis kunnon kamera-arsenaali tiedossa Carloksen serkkujen taholta. Kuinka ihanaa!! Eli kuvia varmasti saat nähdä ähkyyn asti!

   Poista
 5. Oih, ihanaa! <3 Meijän häät järjestettiin myös ns. etänä, mutta Suomessa kuitenkin. Vaikka järjestelyistä vastasivat lähinnä äitini ja kaasoni, niin moni asia on silti jäänyt kaihertamaan...Olen nimittäin ikuinen asioiden jauhaja...Mutta upeat häät ne oli! Ranskassa järjestetty hääjuhla oli sitten täysin meijän hallitsemattomissa, mutta ei se haitannut, kun ne oikeat häät oli kuitenkin pääpiiretissään sellaiset kuin halusin.

  Kuvia odotellaan täälläkin siis! Ja olette tosiaan niin rakastuneen näköisiä noissa kuvissa, että! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh, no, toivotaan että mä osaan olla kiinnittämättä huomiota epäkohtiin... Pitää varmaan ottaa yks ylimääräinen kuohuva ennen ku homma alkaa :D

   Hihih, ai ollaan vai? :) :P

   Poista
 6. Mä en tiedä häistä yhtään mitään enkä tuu moneen vuoteen tietämäänkään, mutta ajattelin vaan sanoa, et tykkään ihan sikana, et kirjoitat myös espanjaksi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kivaa :)
   Välillä vähän laiskottaa kääntäminen, mutta onhan se ihan kivaa kirjotella ja tulee myös itse vähän harjoteltua, ettei pääsis ruostuun...

   Poista
 7. Aivan ihania kuvia <3 Ja häistä tulee ihan varmasti aivan upeat! Sun on sitten PAKKO jakaa sieltä kuvia meidänkin nähtäväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan laittaa kuvia!! :):) - ja toivotaan että kaikki menee ongelmitta! siellä playa bonitalla sataa tosi usein, että saapa nähdä.. toivottavasti ei kuitenkaan tuu hurrigaani just sillon :S

   Poista
 8. Hauska nähdä, kuinka pollitoja te olette olleet esim. vuonna 2004 :). Ihania kuvia tosiaan!

  Mutta arvaas, mun tico katsoi saman ohjelman myös :D. Se kertoi jääneensä seuraamaan kyseistä ohjelmaa juurikin sen mexicanon vuoksi haha. Kerrankin näin päin, että mies katsoo hääohjelmia :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha... joo.. .todella pollitoja. Nää kuvat nyt viel on ihan siedettäviä, mut eräät otokset vuodelta 2000-2001.. huhuh :P

   Ja vitsit, kuinka hauskaa! Tyyppi yksinään kattomassa hääohjelmaa :P

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig