Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Fanitapaaminen / Fan meeting!

Tänään oli erittäin jännä maanantai! Minulla oli ihka ensimmäinen blogimiitti, jota leikillämme myös fanitapaamiseksi kutsuimme...

Tämä kyseinen tapaaminen sai alkunsa - missäs muualla kuin - kommenttiboksissani. Sen sijaan, että olisimme odotelleet törmäävämme lenkkipolulla, päätimme ajastaa lenkkeilymme samaan aikaan ja paikkaan. Ei liene yllätys, että juoksu vaihtui kävelyksi, kun tuntui että sanottavaa olisi riittänyt vaikka koko Helsingin kiertämiseen! Laskeskelin jälkikäteen, että omalta osaltani reippailin semmoiset 20 kilometriä. Oli todella mukavaa huomata, että bloggailun kautta voi tosiaankin löytää myös uusia ystäviä! Ainakin omalta osaltani voin hehkuttaa, että loistotyypin tapasin ja tapaan erittäin mielelläni uudelleen! Lihakset ovat kieltämättä vähän höllillä, mutta sehän nyt on vaan positiivista! 

Nyt sitten jään jännäämään seuraavaa blogitapaamista. Mites ois Nella? Täähän alkaa mennä ihan hurjaksi!!! 

Kotimatkalla juoksentelin kunnon urheilutantereilla. Taisi olla HJK-Jaro-peli samanaikaisesti käynnissä. Tuli niin ihanan helsinkiläinen fiilis. Kivaa. //

Hoy me junté con una chica a la que conocí através de este blog. Estuvimos bromeando con que era un fan meeting! Al final no sé quién es fan de quién, porque esta chica me cayó tan bien, que me hizo caminar unos veinte kilómetros mientras hablábamos de todo. Que divertido (aunque no tanto para mis pobres músculos) :D! Espero verla de nuevo, ya que no es todos los días que uno se encuentra con personas con las que se hace tan fácil conversar de cualquier cosa. 

Ahora tendré pendiente juntarme con otra chica con la que somos compañeras de crimen - la bloguera Nella. Esto si es grande!! :D

De vuelta a la casa, corrí a través del Centro Olímpico. Al mismo tiempo el equipo de fútbol de Helsinki estuvo jugando un partido. Fue un momento nítido, me sentí como parte de Helsinki. 

SHARE:

10 kommenttia

 1. Hauskaa! :)
  Olis jännä tavata ihmisiä kenen blogeja lukee, koska varmasti on paljon asioita, jotka ei tule blogista ilmi (tai jää kertomatta), vaikka toisaalta tuntuu, että tuntisi jonkun pelkästään blogin lukemisen perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! No, eihän mekään olla tavattu kuin kerran, mutta mun mielestäni ollaan jo kavereita :D Tosin asiaa avittaa kyllä se että myös C tuntee sut ja voin kommentoida sille kaikkia sun juttuja ;)

   Poista
 2. Ihan ehdottomasti nähdään! En malta odottaa :) Juonitaan aikataulua vaikka feissarissa!

  VastaaPoista
 3. Joo, ei riittänyt Töölönlahti siihen pölötykseen :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja loistotyyppi-fiilis on ihan molemminpuolinen :).

   Poista
  2. :D jee! Ens viikolla uusiksi siis!

   Poista
 4. Oi kun kivaa! Niinkun Annika tuossa jo kirjoitti, niin valilla tuntuu silta, etta oikeasti jo tuntisi blogiystavansa :) Mutta onhan se ihan erilaista, jos nakee naamatusten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mulla on käynyt niin, että oon jäänyt kaipailemaan useampaa bloggaajaa jotka ei enää kirjoittele, ihan kuin olisi menettänyt oikean ystävänsä taivaan tuuliin...
   Ehkä mekin vielä nähdään, olisi kyllä huippua! ;)

   Poista
  2. Sama juttu, jotenkin sita jaa miettimaan mita heille oikein tapahtui. Ja juu, ehkapa viela nahdaan :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig