Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 8. maaliskuuta 2012

Ihanat vihkot ( ja Helsinki-kamat)

Vaikka nykyään lähes kaikki tuleekin kirjoitettua koneella ja kalenterimerkinnätkin voi tehdä puhelimeen, on minulla joku kumma tarve kuljettaa aina mukanani vihkoa, johon voin duudlailla jotain silloin kun huvittaa. Olen kehittänyt itselleni lievän pakkomielteen vihkojen ostamisesta. Vaikka edellinen olisi vielä kesken, heti kun eteeni sattuu joku tarpeeksi söpö yksilö, haluan sen itselleni. Siitä johtuen minulta löytyy epämääräisiä raapusteluja vuosien varrelta ties mistä laatikosta, kirjahyllystä tai sohvan alta. 

Tänään keräsin kasaan kaikki ne vihkot, joihin vielä viime viikkoina olen jotain tuherrellut:


Tämä päällimmäinen on niistä uusin. Hamstrasin sen itselleni taannoin kun etsin A:n kanssa matkamuistoja Helsingistä.


Vihkon lisäksi ostin uuden hiirimaton. Eipä ollut sellaistakaan tullut käytettyä pitkiin aikoihin! Käytän läppäriä yleensä olohuoneen lasipintaisella pöydällä, joten hiiren alla on tähän asti aina ollut lasku tai lehti (tai vihko).


Vähän hassua fiilistellä tuota naapurikaupunkia, mutta ehkä se Helsinki sitten on aika pop näin design-vuotenaan...
SHARE:

2 kommenttia

  1. Olen samanlainen vihkojen ja muistikirjojen hamstraaja! Viime aikoina on kuitenkin ollut vaikea löytää kivoja muistikirjoja (kahlasin viime vkolla läpi Akateemisen, suomalaisen, Idean, Tiimarin -eikä mitään löytynyt!) ja varastot rupeavatkin pian hiipumaan.. :) Hieno tuo Helsinki -vihko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joo, eihän niitä sitten tietenkään löydy kivoja kun oikeasti tarvitsisi ;) Heih, miten siellä menee?! Toivottavasti kirjoittelet pian!

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig