Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 2. maaliskuuta 2012

A picture of you

Oh lord... Kaikkea sitä tännekin julkaisee, mutta here we go:

Edellisen postauksen kuittaukseksi, kiitoksia niille kahdelle rohkealle, jotka uskalsivat (tai jaksoivat) ehdotella jotain kuunneltavaa! Tykkäsin! Tässä vähän kuvatodisteita omasta musiikillisesta historiastani. Olen tästäkin hulluudesta muutamaan otteeseen maininnut, mutta koska tänään lounastauollani päätin blogien sijaan lueskella jotain omia vanhoja juttujani vuodelta -97, päätin teillekin vilauttaa pienen palan, koska itseään on ihan terveellistä välillä vähän pilkata kiusata. Koin sitä kutkuttavan huvittavaa häpeän tunnetta, kun luin, että elämääni ei ole oikein muuta mahtunut kuin Boyzone. Todellakin, koko vihko on täynnä I <3 Boyzone tuherruksia. 

Ja voi mitä ysärinostalgiaa! Adidaksen nappiverkkarit ja Spaissari-paita!


Vielä vuonna -97 musiikkia tosiaan nauhoitettiin radiosta (ja kelailu vielä tarkoitti kasetin kelaamista :D):


Tästä kuvassa voi jo huomata, kuinka kiltti pikkutyttö on muuttumassa kunnon teiniksi. Eipä enää aikaakaan, kun revin kaikki julisteeni alas seinältä. Tilalle tuli maailmankartta ja iso kasa itse ottamiani valokuvia. 


Voi Ronan, mihinköhän hävisit? Hähäh. 

SHARE:

11 kommenttia

 1. Haha upea nostalgiapläjäys! Eka kuva tosiaan oikein kiljuu 90-lukua, aijai. Ihana uusi otsikkokuva blogissa kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voi sitä 90-lukua...
   Ja kiitos! Kiva kuulla että se on jonkun mielestä kiva. Se kun on vähän tollanen suhmunen.

   Poista
 2. Ihana pikku-Eppu! -N

  VastaaPoista
 3. AAAHAHAHAAHAHAHA IHANA!!!!!!!! :D <3

  VastaaPoista
 4. Tää on huippu!! :D Tuossa ylemmässä kuvassa olisin voinut olla minä, aivan samanlaiset verkkarit, löysä t-paita ja polkkatukka löyty myös multa tuohon aikaan. :D

  VastaaPoista
 5. Nuo kuvat toivat muistoja mieleen :D

  Eeva

  VastaaPoista
 6. Hei, en tunne siuta, mutta aivan pakko kommentoida tähän postaukseen, koska löysin tuon kuvan päiväkirjastasi sattumalta googlaillessa.

  Itsekin olen ollut nuorena kova Boyzone-fani, mutta olen sitä edelleen. Miulla on blogikin aiheesta, Elämäntapana fanitus, eli monet artistit ketä olen lapsena fanittanut, ovat jääneet edelleen elämään ja olen fani siis henkeen ja vereen.

  Ostin vähän aikaa sitten liput elämäni toiseen Boyzone-konserttiin. Mutta nämä ovat nyt sellaiset meet&greet-liput, eli pääsen tapaamaan Boyzoneita. Olenko vähän innoissani ja kuin jälleen 13-vuotias? :D

  Onhan Ronan ollut hyvinkin aktiivinen levyjen julkaisun saralla, mutta niitä ei oikeen täällä Suomessa enää mainosteta, että jos ei seuraa artisteja esim. nettisivuilta tai facebookista, niin eipä niistä julkaisuista oikein tahdo tietää ja kuulla. Mutta vielä vahvasti elää ja hengittää sekä Ronan, että Boyzone, tosin yhtä jäsentä vähempänä.

  Eipä miulla muuta. Jos yhtään kiinnostaa, niin vilaise miun blogia, siellä on mm. konserttikokemus miun ekasta Boyzone-konsertista ja yleisesti fanittamisesta asiaa.

  Piipa

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig