Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 8. maaliskuuta 2012

Nippelitietoa

Ihana Sugar antoi mulle haasteen. Saan nyt ihan toisen luvalla kirjoitella pari tyypillistä nippelitietoa itsestäni! Otin haasteen ihan "vakavissani" ja kaivoin kuvapankkini syövereistä kovalla vaivalla kuvat jokaiseen kohtaan :D.

1. Lempivärini: Kaikki värikkäät värit, kuten lime, vihreä, oranssinpunainen ja karmiininpunainen


2. Lempinumeroni: 11.


3. Paras juoma: Kaikki hassut mutta virkistävät juomat kuten jäätee ja sangria:


4. Facebook vai Twitter: Facebook. Se tuli tietoisuuteeni ensin, enkä ole sen jälkeen viitsinyt toiseen kaltaiseensa paheeseen vaivautua. Facebook yksistäänkin on välillä liikaa. Tosin sieltä löytyy usein päivän naurut, viimeisimpänä varmaankin tämä:


5. Intohimoni: Jos päästäisin intohimoni valloilleen, olisin crazy cat lady. Rakastan kissoja. Minulla on edelleen ihan hirveä ikävä Rölliä ja Robinia, jotka ovat jo siirtyneet kissojen tuonpuoleiseen, sekä Rubya, joka elelee Carloksen vanhemmilla, koska emme voineet ottaa sitä mukanamme Suomeen. Nyyh. Tällä hetkellä tyydyn vain katselemaan kissa-videoita Youtubesta, sekä A:n lähettämiä tilannekatsauksia Rubysta: 6. Lahjojen antaminen vai saaminen: Antaminen. Honestly. Vaivaudun kun saan lahjoja, vaikka onhan se ihanaa (eilen sain C:ltä pari yllärilahjaa, wow!). Ihan parasta on antaa lahjoja, varsinkin sellaisia hassuja Suomi-lahjoja ulkkarikavereille:


7. Mieluisin kuvio tai muoto: Kaikki mitkä menevät tähän muottiin:


8. Paras päivä viikossa: Sunnuntai. Silloin mennään joko rannalle, merelle, laskemaan mäkeä, metsään, kaupunkikävelylle, ulos syömään... tai sitten vaan otetaan ihan rennosti eikä tehdä yhtään mitään.  9. Lempikukka: Kaikki kedon kukkaset, apilat ja muut pienet ihmeet, jotka kaunistavat kesää:


Laitanpa jutun eteenpäin parille hot mamalle, Kristalle ja Tarjalle!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Haaste otettu vastaan ja suoritettu!
  Siinä menikin paljon kauemmin kuin olis kuvitellu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jep, kävin heti lukemassa. Lopputuloksesta tuli kiva! :)

   Poista
 2. Tuo Gillette kuva on aivan loistava :D

  VastaaPoista
 3. Tuo eka kuva on niin karkki! Aivan ihana. Ja tuolle laamalle mekin revettiin Matun kanssa, ei voi mitään :D

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig