Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Muuttolaatikoita kehiin!

Tänään tipahti postilaatikosta uusi vuokrasopimus. 


Taas pitäisi siis alkaa survomaan kamppeita pahvilaatikkoon. Meikät muuttaa (taas) takaisin Helsinkiin. Tällä kertaa on kyllä vähän suru puserossa, tämä nykyinen asunto kun on meitä miellyttänyt hyvin paljon... mutta, nopeat yhteydet erinäisille työpajoille sekä halvempi vuokra (!!) veivät tällä kertaa voiton. 


No, enää ei harmita etten ole saanut aikaiseksi laittaa edes liitutauluani keittiön seinälle...


Enkä maalattua sitä olohuoneen toista seinää...


Tai oikeastaan mitään muutakaan.


Tulevassa asunnossa tulee olemaan aika iso urakka edessä. Kaikki pinnat ovat karmaisevassa kunnossa ja vaikka neliöitä on sama määrä kuin nykyisessä, on ne jaettu hieman väärin nykyajan tarpeisiin. Luultavasti joudun ottamaan meidän vanhan 3,5 kilon pyykkikoneenkin takaisin käyttöön ja jättämään pesutornin sekä astianpesukoneen keskelle olohuonetta sisustuselementeiksi. Huoh.

No, onneksi tällä kertaa omistaja kustantaa materiaalit. Toivottavasti tämä on viimeinen kerta, kun vuokra-asuntoa lähden ehostamaan. Olisipa seuraava asunto jo se ihan oma. 
SHARE:

6 kommenttia

 1. Tsemppiä muuttoon! Teillä on kyllä todella ihanan näköinen asunto, mutta varmasti tästä uudesta tulee yhtä kiva!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Ja toivotaan että tulee... Täytyy laittaa sitten jotain ennen - jälkeen kuvia tänne siitä.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin ja terkkuja täältä meiän muuton keskeltä! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Uuteen Kotiin! Sama juttu taalla, etta tama oli kylla viimeinen vuokra-asunto, joka maalailtiin yms. omanlaiseksemme. Seuraava saa olla omistuskoti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Vähän on hidastanut tätä prosessia se, että on muuttanut maasta toiseen. Kaiken on saanut aloittaa ns. alusta. Kodinkoneitten ja muitten ostamiset. No, Suomessa ei sentään oo tarvinnut ostaa hellaa ja jääkaappia... mutta joo, ehkä se itse asunnon ostaminenkin tulee jossain vaiheessa vielä kyseeseen :).

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig