Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Muutto from hell

Pari viimeistä päivää eivät ole olleet mitkään ihan iiseimmät... mutta ei se mitään, yritän aina ajatella, että mitä enemmän vaikeuksia kohtaan, sitä enemmän siedän painetta ja sitä paremmin osaan jatkossa selviytyä hankalista tilanteista. Tänään olen esimerkiksi kirjoittanut viestin tuntemattomalle tyypille työntäen sen hänen postiluukustaan sisään, käynyt pankissa kolme kertaa saman asian tiimoilta, sekä nukahtanut bussiin, heräten siihen, kun 15-vuotias besserwisser-poika tekee lähetystyötä kohteenaan käytävän toisella puolella istuva suomenturkkilainen parikymppinen kundi (kuuntelemisen arvoista indeed). 

Nyt pitäisi vielä jaksaa muuttaa. Homma on kyllä alkanut siihen malliin, että ei voi muuta todeta kuin että muutot todellakin ovat kotoisin sieltä jostain jonne aurinko ei paista, ei auta vaikka kuinka yrittäisi asiaan valmistautua.

Tämä kaveri ei taas liity aiheeseen mitenkään muuten kuin siten, että se löytyi jostain sohvan takaa. Tiedä häntä mistä tullut tai minne menossa!Hyvää viikonloppua! Saas nähdä mistä me heräämme ylihuomenna.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig