Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kuinka usein on liikaa?

Kuinka usein blogiin saa kirjoittaa? Mikä on liikaa? 
Itse olen ajatellut, että kerran päivässä on ihan hyvä tahti,  jos jutut on sellaista päiväkirja-tyyppistä hölinää. Se ei vielä vie liikaa aikaa. Jos jutut olisi joka päivä jotain syvällistä, tai edes jokseenkin järkevää ja harkittua tarinointia, alkaisi aikaa tähän harrastukseen kulua hieman liikaa. 


Joskus kuitenkin tulee päivän aikana useampikin juttu mieleen, joku pieni hölmö asia, joka tekisi mieli laittaa heti blogiin. Onko se kuitenkin ihan turhaa, kun kukas niitä höpinöitä ehtisi enää lukea? 
Itselleni se aiheiden säästäminen myöhemmälle ja kirjoitusten ajastaminen tuottaa vaikeuksia, tykkään paljon enemmän, kun aiheet ovat kuin uunista ulos otettu pulla. Juuri leivottu, paistettu ja heti syöty. 


Tässä yhtenä iltana törmäsin kuitenkin erääseen erittäin suosittuun blogiin, josta kirjoituksia löytyi runsaasti enemmän kuin päiviä! Viime vuonna blogiin oli kirjotiettu yli 800 kertaa! En sen tarkemmin alkanut selailemaan läpi kirjoitusten laatua, mutta lukijoita ainakin näytti olevan. Ehkei se sitten kuitenkaan ole liikaa, jos bloggailee pitkin päivää? 


Näillä omilla aiheillani en kuitenkaan saisi niin paljon juttua revittyä. Vaikka olenkin kasvanut tällaiseen yksityisyyskadosta kärsivään yhteiskuntaan, eikä minua yhtään haittaa vaikka osa elämästäni on julkista tietoa, niin rajansa kuitenkin kaikella. :D.


No, turha kai sitä on sen kummemmin analysoida. Kirjoittaa silloin kun siltä tuntuu, niin usein kuin huvittaa? Kunhan vaan muistaa pitää lapaset kädessä. 


Ja kuvat ihan hirveesti liittyivät kirjoitukseen. No, ehkä ne liittyivätkin. Kyseessä uunituoreet kuvapullat. Meidän rento sunnuntainen keskipäivä. Tulppaaneja pöydällä, lasagnen tuoksua ilmassa, formula-peliä ja lukemista. Niin ja lisähuomiona, sitä formula-peliä pelasin minä! Carlos hääräsi keittiössä ja minä pistin vähän vauhdiksi. Hahah (meillä oli yövieraina pikkuihmisiä, joita viihdytettiin kaiken maailman vempeleillä, taisi jäädä vähän draivi päälle)! 
SHARE:

6 kommenttia

 1. Mun mielestä pitää tehdä just niin kuin itsestä tuntuu hyvältä :) Sun blogi tämä on ja sä päätät minkälaisen teet siitä!
  Henk.koht mun mielestä voi välillä hyvinkin laittaa pari juttua päivässä jos tulee mieleen jotain. Mun mielestä on kiva jos blogit päivittyy säännöllisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin :) Itsekin tosiaan odotan aina innolla että kuka on ehtinyt päivitellä :D

   Poista
 2. Minusta myös voi tehdä niin kuin tuntuu parhaalta. Itse luen tätäkin blogia bloglovinin kautta ja sitten jos on useampi postaus päivässä, en ees huomaa sitä, kun luen näitä postauksia tulojärjestyksessä. Ihanat kuvat tässä! Keväistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tosin oon huomannut että itseltäni jää jotkut postaukset huomaamatta jos saman päivän aikana tulee useampi...

   Poista
 3. Harmaata ja oranssia, jes! Lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on vähän jäänyt asetukset päälle kamerassa :P

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig