Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Jotain erilaista jokaiseen viikkoon

 Käytiin tänään pienellä kotiseutukierroksella. Päädyttiin Pyhän Laurin kirkkoon, joka on muuten pääkaupunkiseudun vanhin rakennus. 


Puuseppänä olen erityisen kiinnostunut kaikista puisista sisustuksista. Mietin aina, miten omistautuneita työlleen puuseppien on aikoinaan täytynyt olla, että sellaisilla alkeellisilla työkaluilla ollaan saatu aikaan kaikkea niin hienoa ja hyvin tehtyä. No, en väitä, että nykyään voisi vain chillailla, mutta aika moni asia onnistuu kyllä nappia painamalla. Taitoja sekin vaatii, mutta enpä usko, että esimerkiksi minä olisin kyennyt joskus sata vuotta sitten olemaan puuseppä... Sittenkään, vaikkei habasta olisi ollut puutetta.


Päätettiin, että tästä lähin teemme joka viikko jotain erilaista. Käydään jossain tai tehdään jotain, mitä ei yleensä tehdä. Sitä niin helposti jumittuu samaan vanhaan rutiiniin. Suomessa kuitenkin on niin hyvät mahdollisuudet nähdä ja harrastaa kaikkea ilman isoa rahatukkua. Olen esimerkiksi käynyt kerran harjoittelemassa jousiammuntaa. En ikinä haluaisi kyseistä lajia harrastaa, mutta olihan sitä mielenkiintoista kokeilla!
SHARE:

4 kommenttia

 1. kotiseutumatkustelu on parasta! liian usein kun sitä sortuu ettei pääse matkustelemaan rahan ja ajan puutteen takia mutta pitäis kattoo vaan ympärilleen niin löytyyhän sieltäkin vaikka mitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! :) No, nyt mä olen päättänyt katsoa enemmän ympärilleni ;)

   Poista
 2. Kotiseutumatkailu kyllä avartaa! Ja sitä ei oikein meinaa uskoa, että miten siistejä paikkoja ihan läheltä löytyykään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) No, nyt kun kevät tekee tuloaan niin on hyvä lähteä moikkailemaan vähän aurinkoa tuonne kaikenmaailman luontokohteisiinki!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig