Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Ja se soittaa meille vain hyvii biisei

Me täällä istumme muuttolaatikoiden keskellä olohuoneen lattialla, ajatukset ihan jossain muualla kuin niiden laatikoiden täyttämisessä. Jostain kumman syystä juuri nyt oli ryhdyttävä kasaamaan kokoon muuttokuorman sijaan listaa hääillan biiseistä! Ah, kuinka ihanaa ja imelää. Tässäpä teillekin lauantai-illan kunniaksi yksi niistä biiseistä, joka tuli valituksi. Amores como el nuestro, Jerry Rivera, vuodelta 1992. Minut tämä biisi tosin vie vuoteen 2001.Carlos pelkää, että listasta tulee vähän liian last season, kun minä vaan fiilistelen kaikkea vanhaa. Sen takia lupasin, että noh, fiilistellään sitten siellä meren rannalla elokuisessa yössä myös tämän tahtiin:Sä oot silkkii mun sylissäni, niin kuin lämmin vesi joka lainehtii, yhdestä puusta meidät veistettiin, päästä varpaisiin... :D
SHARE:

4 kommenttia

 1. Hääbiisien laatiminen kuulostaa paljon kivemmalta kuin muuttolaatikoiden pakkaus :) Ja voi vitsit, inhosin alkuun tuota Silkkii mut nyt rakastan sitä biisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, todellakin... No, tänään ollaanki sit saatu pakata eilisenkin edestä :S
   Mullakaan ei ollut mitään erityistä mielenkiintoa Jukka Poikaa kohtaan ennen, mutta hyvältähän se kuulostaa ja sanoitukset on kieltämättä parissakin biisisssä hyvin osuvia.

   Poista
 2. Ah, tosiaan musiikin valinta taisi olla häävalmisteluissa se helpoin ja mukavin juttu. Mut fiilistelkää, hienot niistä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh.. no joo.. meidän häävalmistelut on aika suureksi osaksi "ulkoistettu" Carloksen äidille ja tädille ja parille mun sikäläiselle kaverille, eli aika helpolla päästään kun vaan bossaillaan täältä käsin, mutta onhan tässä kaikkea säätöä sen suhteen kieltämättä, joista tuo biisilistan tekeminen on aika iisiä, vaikka todella paljon aikaa vievää kun alkaa kuuntelemaan niitä biisejä :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig