Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Huono hikari

Sain Aavikkohiekan Nishalta One Lovely Blog-awardin. Kiitos! Tämähän alkaa mennä jo yli äyräiden kun useampi suosikkibloggarini tunnustaa tykkäävänsä myös minun blogistani. Mahtavaa! :)

Tässä taannoin jo paljastelin itsestäni satunnaisia faktoja, mutta kun kyseessä on kuitenkin eri tunnustus, niin pistetäänpä lisää tulemaan, vähän eri formaatilla. Tällä kertaa asioita kahdeksan sijaan seitsämän:

1. Minä olen aina ollut vähän sellainen hikari. Yritän olla hyvä kaikessa mitä teen - eli ihan liian monessa asiassa. Haluaisin tietää ja osata vähän liian paljon yhtä aikaa ja yhden elämän aikana.


2. Tämä on tietenkin johtanut siihen, etten osaa oikeastaan mitään tosi hyvin, vaan vähän sitä sun tätä keskinkertaisesti. Siitä olen kai ennenkin avautunut täällä. En kuitenkaan tainnut mainita niitä asioita, joita en osaa edes keskinkertaisesti, joten tässä muutama niistä:

3. Olen ihan surkea ruoanlaittaja - en osaa esimerkiksi tehdä hyvää perunamuusia. Maailman yksinkertaisimpia asioita varmaan, mutta minä onnistun aina joko laittamaan sinne liikaa maitoa, liikaa voita tai liian vähän suolaa, tai sitten en vain yksinkertaisesti kykene survomaan niitä perunoita sopivan epäpaakkuisen paakkuiseksi kasaksi. 

4. Olen huono meikkaamaan - eräänä päivänä seurasin puoli tuntia kun yksi tytteli laittoi naamallensa poskipunaa ja puuteria. Siis puoli tuntia! Tunsin itseni täysin epänaiselliseksi, sillä oma naamatauluni on silmiä myöten valmis parissa minuutissa. Jos oikein yritän, niin sitten ehkä kymmenessä. En ikinä keksisi mitä värkkäillä sen kauempaa!

5. En osaa heittää palloa - osaan kyllä lyödä kovaa pesismailalla ja juosta vauhdilla, mutta auta armias jos pitäisi viskaista se pallo pesiskentän toiseen päähän. Ei tule onnistumaan. En myöskään osaa jongleerata kolmella pallolla tai tehdä nyrkkeilyliikkeitä (tästä Carlos on saanut monet huvit). 

6. Olen surkea laulamaan - osaan soittaa ja omaan nuottikorvan. Lauluääntä minulla ei kuitenkaan ole tippaakaan. 

7. En osaa myöskään tanssia - olen käynyt jopa tanssitunneilla, harjoitellut niin salsaa kuin tangoa, mutta swingi minulta puuttuu täysin. Kun yritän tanssia, jumittuu pääni yhteen ainoaan asentoon koko biisin ajaksi. 

Mutta, kaikesta tästä huolimatta, teen lähes joka päivä ruokaa, meikkaan (melkein) joka päivä, harjoittelen jongleerausta (!), laulan singstaria "kilpaa" siskoni kanssa ja aion tanssia salsaa häissäni. Pitäähän sitä elämässä olla haasteita ;). Sitä voi esimerkiksi hauskuuttaa muita laulamalla La Bamban laivan karaokessa tuntemattoman rekkakuskin kanssa:
Näin. Tällä kertaa annan erityismaininnan vain yhdelle ihanalle bloggaajalle, joka inspiroi minua tosi monessa asiassa - Kaukokaipuu - <3 U, oot huippu!

SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihana video :DDDD

  Huuteleeko joku siellä taustalla että "NO HALAA NYT SITÄ"? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D
   Varmastikin. Rekkakuskijengillä oli hauskaa... Kun tietäis vaan äijä-parka joutuneensa mun blogiin :P

   Poista
 2. Ihana video!!! Hyvinhän tuo laulu sujui!

  Siitä salsan tanssimisesta: minä luin että tanssit salaa häissäsi... ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hahah, kiitos Tuula!
   Bamba on yksi harvoista karaoke-biiseistä, joka sopii varmasti jokaisen olemattomaankin äänialaan ;)

   Toivottavasti ei tarvitse sentään salaa tanssia :D Lupaan, että häiden jälkeen täältä löytyy taas "mielenkiintoisia" videoita.. hahah.. Pääsette sitten arvostelemaan salsaus-taitojani :P

   Poista
 3. Aivan ihana postaus! Hymyilin leveästi tätä lukiessani ja tuo karaokevideo on aivan mahtava :D Ihan nätti äänihän sinulla on!

  Täällä ilmottautuu toinen surka ruuanlaittaja. Itse en tosin edes tee ruokaa, vaan olen ulkoistanut sen miehelleni :D Teoriassa osaan tehdä monia ruokia, mutta harvemmin viitsin kokeilla, miten toimisi käytännön tasolla ;)

  Sama meikkaamisen kanssa. Meikkaan aina samalla tavalla ja siihen menee max. se kymmenen minuuttia. Jos kulutan enemmän aikaa meikkaamiseen, lopuutuloksena näytän yleensä transulta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, kiitos kiitos Elegia! :D
   <3
   Ah, toivottavasti mäkin voisin joku päivä todeta ulkoistaneeni sen ruoanlaiton kokonaan tuolle eräälle. Siihen on vielä vähän matkaa, mutta vähitellen... Ainakin se tietää tekevänsä parempaa ruokaa kuin minä - ja väittää että minäkin kykenisin paljon parempaan, kun pistäisin vähän enemmän rakkautta soppaan. Oon kuulema vaan liian hätäinen ja raivokas kokki.

   Niin ja sama homma, transu-look on tuttu juttu :D Pitäisköhän joskus julkaista pari kuvaa todisteeksi - haha.

   Poista
 4. Voi ei, kiitos ihana, tää on aivan huippua! Tartun tähän oitis, kiitos! :)


  <3 !

  VastaaPoista
 5. Ja siis tää video on aivan mielettömän ihana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Video on mahtava! Niin se karaoke yhdistää puusepät ja rekkakuskit :D.

   Itse olen laulanut kyseisen biisin viime kesänä ystävän häissä (bändi ei joko halunnut tai osannut vetää sitä kappaletta)...yksin mikkiin...ilman säestystä...äännellen instrumentit...se oli menestys, La Bamballa ei voi mennä vikaan!

   P.s. minäkään en osaa meikata 10 minuuttia kauempaa. Miten paljon sitä pakkelia täytyy sutia, jotta meikkaukseen menee tunti?!

   Poista
  2. Hahah, mahtavaa :D Siitä olisi kiva nähdä videota!!

   Niin ja kiitos - enpä olisi uskonut että tämä minun karaokeiluni saa näin suurta "suosiota" hahahah

   Ps. Niinpä - samaa ihmettelen minä! :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig