Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Henkisiä ongelmia ja rasvaprosentteja

Bloggausinto katosi viikonlopun ajaksi täysin. Tai no, voiko tätä nyt varsinaisesti viikonlopuksi edes kutsua, kun eilinen päivä meni palaverissa ja tänäänkin olin jo puoli kymmeneltä aamulla Korsossa katsastamassa eräitä puuntyöstökoneita. Tosin eilisestä palaverista olin "hitusen" myöhässä, vedoten henkisiin ongelmiin. 

Tyypit ehtivät jo huolestua, että mitä ongelmia minä nyt olen itselleni kehittänyt. Ei ilmeisesti tunneta toisiamme vielä ihan niin hyvin, että olisivat voineet heti ymmärtää yskän = en jaksanut nousta sängystä ylös. Nauraen kerroin siis mitä oikeasti tarkoitin. No, arvostivat sentään rehellisyyttäni. 

Olen kuitenkin aika täpinöissäni siitä, että vihdoinkin, muutaman kuukauden junnauksen ja säädön jälkeen, asiat alkavat osuuskunnan suhteen edistyä. Ei se mitään, vaikkei sitä sohvalla istuskelua ehtisikään pahemmin harrastaa. Varsinkaan nyt, kun kämppä näyttää tältä:


Tunnen syyllisyyttä heti, kun olen paikallani kotona ollessa. Ihan liikaa keskeneräisiä hoidettavia asioita, tai edes pakkaamista, kun viikolla en kuitenkaan ehdi...

Tänään kotiuduttuani kehitin itselleni hirveän hedarin. Sen sijaan, että olisin juonut vettä, syönyt terveellisesti ja lähtenyt haukkomaan happea, vedin karkkia naamaani ja katsoin jotain viisuiluja telkkarista. Lopulta sain kuitenkin loistoidean: kaivoin lipaston alta esiin pölyttyneen Tanita-vaakani, jotta inspiroituisin lähtemään lenkille. Eipä aikaakaan kun lenkkivermeet olivat yllä, sen verran olivat arvot rupsahtaneet. Rasvaprosenttikin oli 28,9! No, se on vielä normaali oman vaakani asteikolla ikäni suhteen, mutta ennen se on liikkunut siellä lähempänä 20 % kuin 30 %... Metabolinen ikäni oli viime vuonna 16, nyt se oli 28. Kiloja oli 64,6 kg, viimeksi 61 kg, eli ei nyt mikään hirveä ero, mutta läskihän tunnetusti painaa vähemmän kuin lihakset :D. 

No, ihan hyvässä kunnossahan minä vielä olen, mutten todellakaan missään urheilijan mitoissa - ja minähän tietenkin pidän itseäni (amatööri)urheilijana (haha). Jotain on siis tehtävä ja pian, jos aion elokuussa olla elämäni kunnossa oleva shiny happy bride


 Ei muuta kuin kunto-ohjelmaa kehiin, kyllähän ne pullansyönnit on alkaneet jo käsivarsissakin näkyä...


Sitäpaitsi, lenkin jälkeen hedari oli kadonnut kuin taivaan tuuliin. Minähän yritän välttää turhaa särkylääkkeiden napsimista ärsyttävyyteen asti (rapakon takana kun vetivät asetaminofeenia tyyliin ennen kuin kipu on edes alkanut, kaiken varalta). Miksi ihmeessä vetää jotain nappuloita, jos kivun saa lähtemään terveellisemmillä elämäntavoilla? Vesi vanhin voitehista. 


Pitää varmaankin ryhtyä nousemaan vaa'alle joka viikko, sekä julkaista massatietojani blogissa (hyh), jospas inspiraatio pysyisi yllä edes vähän kauemmin...? Vielä ehtisi mukaan sinne Helsinki City Runiin, joka on ollut suunnitelmissa jo kaksi vuotta :/. Ilmoittautuminen tosin maksaa Matti Myöhäisille 70 euroa. Rkl. Jotenkin vastustan sitä, että pitäisi maksaa 70 € siitä hyvästä, että saa juosta pitkin katuja hirveän lössin joukossa. Ehkä ilmoittaudunkin vain Sipoon Susihölkkään? Osallistumismaksu olisi 12 euroa. Tai ehkä pitäisi kysyä jos pääsisi taas edustamaan firmaa, kuten viime keväänä Tampereelle näissä vermeissä:SHARE:

7 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Repesin tolle viimeselle kuvalle. :D

  Hitsi kun ois ylimäärästä rahaa sen verran (meillä molemmilla) et voitas tehä sopparit sinne Esport Centeriin! Tai jonnekkin. Haluun kans treenata itteni kesäkuntoon :P Sentään saatiin käsipainosetti homattua viime viikolla.

  Näin susta unta viime yönä kun olin Tampereella. Siinä unessa sä tyhjensit mun puhelimesta kaikki valokuvat ja mä suutuin. Siinä unessa ei tapahtunu mitään muuta. :D Hahah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ruvetaan käymään ees uimassa säännöllisesti! Se tulee halvemmaksi :)
   Ööh, mihinköhän toi uni liittyi.. heh heh. :P.

   Poista
 3. Heiii, meilläkin on tollanen rulla (sinulla ja mulla on tosiaankin paljon yhteistä :D). Mä en ole sitä kyllä koskaan käyttänyt, oon vaan nauranut vierestä kun miekkonen rullailee menemään olkkarin lattialla. Ja pipo päässä myös :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, no Carloshan se meidänkin rullan on ostanut... Tosin nykyään se on vain minun käytössäni. C sanoi juuri tuossa aikaisemmin, että se rullautti itseään kerran joskus viikko sitten kun kaivoin tuon esille ja sai kuulema koko ylävartalonsa niin hajalle, ettei aio moiseen ryhtyä ainakaan vähään aikaan :S
   (ps. sun kommentit ovat saaneet mut tosi uteliaaksi että kuka se nessa ja sen tico oikein on :D)

   Poista
 4. Toi on niin tyypillistä, että eka innostuu riuhtomaan ja sitten on paikat hajalla.

  (p.s. ehkä paljastan itsestäni jotain joskus :D)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig