Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Etätyöskentelijän imago

Katselin tänään itseäni peilistä. Päälläni oli harmaa pussimainen yömekko, tukka harotti jokaiseen ilmansuuntaan ja silmien ympärillä oli pyöreät oranssi-harmaat rinkulat. 

Mieleeni tuli eräs sisustussuunnittelun opettajani vuosien takaa. Hän yritti iskostaa meidän tytsyjen (ja pojan) päähän, että sisustussuunnittelijan täytyy myös näyttää siltä mitä on. Suunnittelijalla pitää olla tietty imago. 

Nyt, kun koko lyhyen työhistoriani aikana teen työtä, joka lähiten muistuttaa sisustussuunnittelua, vähiten näytän siltä, mitä opettajani aikoinaan toivoi. Hän ei kuitenkaan tainnut ajatella sitä, että esimerkiksi minun osaltani työnkuvaan kuuluu vain se, että tuijotan kotonani näyttöä tunnista toiseen ja välillä soitan pari puhelua tai tiedustelen asioita sähköpostitse. Siihen ei hirveästi tarvitse pukeutua. 

Sen lisäksi, että viime viikkojen pukeutumiseni on ollut vähän niin ja näin, on kuulema myös käyttäytymiseni alkanut muistuttaa liikaa mökkeytynyttä eukkoa. Siksipä tänään aamulla Carlos ilmoitti, että illalla mennään ulos! Minun täytyy kuulema nähdä enemmän ihmisiä, jotta pysyisin järjissäni. Vielä kun jaksaisi laittaa vaatteet päälle ja kävellä bussille. Huoh. Kyl o rankkaa :P
SHARE:

4 kommenttia

  1. No hyvä, että Carlos pitää huolen, ettet pääse mökkeytymään! -N

    VastaaPoista
  2. Haha, tiedän tunteen :) Olin viime viikolla aika paljon kotona ja sit yhtenä päivänä piti lähteä illalla ulos kavereiden kanssa. Ajatus pukeutumisesta ja laittautumisesta tuntui AIVAN ylivoimaiselta :D

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig