Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

10 aihetta hyvään mieleen

Sain Kaukokaipuun Marinellalta niin ihanan haasteen, että koitan jaksaa toteuttaa sen nyt heti, vaikka olenkin aivan puhkipoikki tämän päivän urakasta. Olen silti edelleen niin iloisella tuulella, että jaksoin jopa vääntää vatsalihaksia muutaman setin ennen kuin läsähdin tähän sohvalle!

Eli, jaan nyt postauksellisen hyvää mieltä kertoen mitkä kymmenen asiaa saavat minut tällä hetkellä hyvälle mielelle:

1. Kun aamulla herätessäni ulkona paistaa jo aurinko. Päivällä se lämmittää selkää ja virkistää mieltä, vaikka maisemat muuten olisikin täynnä ruskeaa lunta.


2. Ajatus siitä, että elokuussa saamme viettää häitä tällaisissa maisemissa:


3. Muutto takaisin Helsinkiin


4. Oman yrityksen suunnittelu


5. Kun näkee omin kätösin tehtyjä juttuja päivittäisessä käytössä


6. Se, että kohta pääsen taas valitsemaan värejä ja maalaamaan seiniä


7. Kohta alkava pyöräilykausi


8. Se, että Carlos tykkää musta, vaikka mä olenkin välillä ihan kamala


9. Etätyöt ja sen tuoma joustavuus työaikoihin


10. Se, että tiedossa on niin paljon kaikkea kivaa ja että päivissäni on niin paljon aktiviteetteja etten ehdi stressaamaan vaikeita asioita. Sen tuloksena olen paljon virkeämpi ja onnellisempi arjessani. 


(Huh. Tulipas monta omaa naamakuvaa. Röyh. Vähän tulee täyteläinen olo, mutta noh, menkööt! )

Tätä hyvän mielen meininkiä toivon jatkuvaksi tällä kertaa näissä blogeissa:

Käännöskukkasia, Elle a deux passion: moutons et dormir ja Stockholm Globetrotter

SHARE:

14 kommenttia

 1. Tämä haaste on ollut ehkä yksi nautinnollisimmista luettavista ympäri blogimaailman. Nousee hymy huulille kun lukee muiden ihmisten onnellisuustekijöistä ja asioista, jotka nostavat mielialaa ja kohottavat meidät arjen yläpuolelle. Pieniä asioita, arjen pikkujuttuja, joita ei normaalisti edes tule mietittyä sen suuremmin, mutta jotka vaikuttavat taustalla hyvinvointiimme ja mielialaamme kokoajan. :) Jotkut asiat ovat alati läsnä, jotkut mielessämme. Mielellä on valtava mahti ja vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvin- tai pahoinvointiin.

  Vaikka itse pahoittelitkin monia kasvokuvia, minusta tämän postauksen henkireikä oli juurikin lähikuvissa ja niiden tuomassa aitouden ja henkilökohtaisuuden tunteessa. On mukava nähdä kuka on postausten takana ja etenkin tämän kaltaisessa tekstissä ja kiva yhdistää kasvot onnea tuottaviin asioihin. =) Pieniä kauniita asioita toit esille, kiitos tästä. Pyöräilykausi alkaa! Kevättä kohti!

  Mukavaa ja rakkaudentäyteistä pääsiäisenodotusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Maria ja kyllä - olen samaa mieltä! On mukavaa lukea toisten pienistä onnen aiheista. Itsekin huomaa helpommin, että on monta aihetta iloon. Sitä niin helposti tarttuu niihin negatiivisiin asioihin...

   Ja niistä kasvokuvista... Tykkään itse kun blogeissa on myös kirjoittajan kuvia. Se tuo heti paljon lähemmäksi ja pitää mielenkiintoa yllä, kun näkee kuka siellä ruudun toisella puolen on. Yritän kuitenkin pitää vähän rajaa, koska liika on liikaa, tämä kun ei ole kauneus- eikä muotiblogi. Usein vain kuvat kertoo paljon enemmän, joten kyllähän ne omat naamakuvatkin välillä sopii aiheeseen, kuten ehkä tähän postaukseen :)

   Poista
 2. Näitä oli ihana lukea näin aamutuimaan!

  VastaaPoista
 3. Tää oli aivan huikea osallistuminen, kiitos! Aivan ihania juttuja ja huippuja kuvia, etenkin susta. Lisää vaan! Tällä piristysruiskeella jaksaakin sitten helposti taas tän keskiviikon :)

  VastaaPoista
 4. Olipa ihanan piristävä postaus! Tuli kauheen hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa. Kiitos. Tämän takia kannattaa bloggailla. Se on niin parasta kun kuulee saaneensa jonkun hyvälle mielelle :)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta! Tämä oli tosiaan hyvän mielen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Toivottavasti vastailet haasteeseen, olen jo odotellut uutta postausta ;)

   Poista
 6. Tästä tuli oikeasti hyvälle mielelle. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 7. jee mun eka haaste :) tällä viikolla tarvitsinki piristystä ja tää auttaa muistuttamaan kuinka onnekas sitä onkaan oikeesti!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig