Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Yhteensopivia

Uh. Onpas tästä kuvien ottamisesta tullut haasteellista! Enpä taida ihan heti uusiksi osallistua challengeen! Joka päivä on vähän liikaa... ja vielä olisi muutama viikko jäljellä. 

Oltiin koko viikonloppu menossa. Käytiin esim. venemessuilla. Miksi ihmeessä, se on sitten tarina erikseen, mutta tässäpä lauantaina napattu päivän kuva: makes you happy.


Tämä ei varmaankaan ihan helposti aukea katsojalle. Kyse on kuitenkin hauskasta yhteisestä hetkestä kaveripariskunnan seurassa. Ystävät tekevät minusta happyn. Peli-illat heidän kanssaan ovat aina ihan parhaita. 
Tällä kertaa pelasimme Compatibilitya. Ei oltu ikinä ennen koitettu tätä peliä, mutta voin kyllä suositella! Jos joku tietää mistä on kyse, huomatkaa minun ja Carloksen neljän suora! Tarkoituksena on siis valita tiettyyn sanaan sopivimmat kuvat. Ykkösestä vitoseen. Pisteitä saa siitä, jos pelipari on valinnut samoja kuvia. Samasta järjestyksestä saa vielä enemmän pisteitä.... and we rocked! Oli tosi hauskaa nähdä miten samanlailla tai erilailla toiset näkevät asioita näin kuvien kautta. 

Compatibilityn jälkeen oli pakko vielä vetää muutamat kierrokset koko porukan kaikkien aikojen suosikkia, Scrabblea! Pakko vähän brassailla:  minä ja suomalainen kaverini vedettiin taas pisteet kotiin espanjankielisessä Scrabblessa, vaikka vastapelaajina toimivatkin kaksi, jotka puhuvat espanjaa äidinkielenään. Rakastan väännellä niitä kirjaimia ympäri, kunnes hoksaan jonkun  yhtä mielenkiintoisen sanan kuin "coxis" (häntäluu). Teki mieli laittaa seuraava kuva päivän kuvaksi, mutta ajattelin että ehkä joku ei ymmärrä huonoa vitsiäni, joten en sitten viitsinytkään... 


Sitten onkin vuorossa sunnuntain kuva, inside your closet. Omalta osaltani tämä on varmaan tylsin otos tämän kuukauden kuvista. Minun vaatekaapissani ei ole mitään hohtoa. Vaatteet ovat tosi peruskamaa, tylsiä kuin mitkä ja kaappikin on niin peruskaappi että huoh. No, ehkä sitten ens viikon jälkeen, kun voitan ne 11 miljoonaa, tämäkin asia muuttuu... jospa sitten olisi sellainen hieno walk-in closet. Sitäpaitsi yleensä minun paidat ei edes ole noinkaan nätissä kasassa. Piti vähän lavastaa.


Niin ja kaiken lisäksi iso osa niistä paidoista näyttää lähempää katsottuna tältä: SHARE:

2 kommenttia

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig