Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Tehdä vai eikö tehdä?

15. päivä. Aihe: phone


Voisko joku pliis tulla köyttämään mut kiinni työtuoliini? 

Tänään on sellainen päivä, että tuntuu kuin iso kirjahylly olisi kaatumaisillaan niskaan. Tai samanlainen fiilis kuin hissanmaikallani pitäessään kiinni isoa 80-lukulaista tv-hyllyä joka meinasi kaatua päälleni.
"Voisko joku tulla auttamaan?!" se huusi hädissään kun minä vaan tuijotin silmät pyöreänä eteenpäin että mitäköhän tässä tapahtuu...

Joku voisi tulla päättämään puolestani että mitä teen ja mitä jätän tekemättä. Luulen, että olen jäänyt kehityksessä jotenkin jälkeen, koska en oikein tahdo pysyä mukana tässä maailman menossa. Sillähän ei ole mitään tekemistä asian kanssa, että juuri silloin kun pitäisi tehdä yrityslaskelmia, opetella uusia Cinema-kikkoja, hioa tuoleja, maalata pöytää, tehdä piirustuksia tai edes laittaa tiskit koneeseen, maksaa laskuja tai edes tehdä pari tarvittavaa hääsuunnitelmaa, minä istun pölyisen peilin edessä ja otan puhelimella kuvaa puhelimestani.

Sen sijaan, että tekisin listan ja aikatauluttaisin jokaisen minuuttini tästä hetkestä perjantai-aamuun, tuijotan näyttöäni enkä saa mitään aikaiseksi. On niin väärin, että ensiviikkoinen hiihtoloma tuntuu vääryydeltä, koska pitäisi olla tekemässä töitä.

En kuitenkaan valita. Toivoisin vain, että kykenisin olemaan tehokkaampi. Toivoisin, että minulla olisi miehen aivot, jotta voisin keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Ettei olisi pakko lukea sitä maitopurkinkylkeä samalla kun syö mysliä.

Toivoisin, että kykenisin tekemään asioita siihen malliin, että voisin toteuttaa koko tämän listan, jonka olen joskus pari vuotta sitten kirjoittanut aiheesta "haluaisin":


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig