Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 4. helmikuuta 2012

A stranger in the cold


Neljännen päivän kuvan aiheena "stranger".

Tämän päivän kuvaus olikin hieman haasteellisempaa. Ensinnäkin siksi, että ulkona oli niin kylmä, että mieluummin olisin könöttänyt vain sisällä, näkemättä yhtä ainuttakaan tuntematonta ihmistä. Toiseksi sen takia, että tuntemattomien kuvaaminen on todella pelottavaa. Pelkään aina saavani jonkun yksityisyys-friikin niskaani, joka suurinpiirtein hakkaa kamerani tohjoksi ja haukkuu minut maanrakoon. Näin on siis kerran käynyt, vaikken edes kuvannut ko. henkilöä. Hän nyt vaan sattui olemaan semi-julkisessa tilassa, jossa otin kuvia.

No, pieni kävelyretkeni merellä oli kuitenkin menestys. Ensinnäkin siksi, että sain muutaman anonyymin haahuilijan mukaan kuviini, ja toiseksi sen takia, että ilta oli ihan mahdottoman eksoottinen! Tuntui kuin olisin kävellyt pitkin arktista jäätikköä. Kävellessäni takaisin kotiin, tunsin suurta rakkautta tähän jäätävän kylmään maahan. Sisälle päästyäni ihailin punaisia poskiani ja kenkieni sisältä ilmestyneitä lumikokkareita.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Huh miten arktista siellä on! Upee kuva, tosiaan vois luulla että ollaan vaikka Grönlannissa tms :D

  VastaaPoista
 2. Oih, no niinpä onkin! Kauniit värit tässä :)

  VastaaPoista
 3. Hieno tilan ja avaruuden tuntu tässä! Mulla on niin ikävä merta, vaikkei se kovin kaukana täältä olekaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Sun täytyy lähteä viikonloppuretkille niille upeille merimaisemille sieltä!!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig