Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 3. helmikuuta 2012

Pari pientä sanaa

En itse pahemmin keittele kahvia, enkä myöskään omista mitään hienoa Moccamasteria. Silti jo useampaan otteeseen, kun vanhempani tulevat kyläilemään, kehuvat he kahviani erinomaiseksi. Joka kerta he kysyvät, mitä kahvia se on. Joka kerta he saavat saman vastauksen. Se on sitä samaa Fairtrade-merkin omaavaa luomukahvia. Silti olen varma, että he ostavat sitä samaa normaalia kahvia, joka oli tarjouksessa.

Pari pientä tekoa. 


Tämän päivän kuvan aiheena oli "words".
Nämä pari sanaa löytyvät jääkaappini ovesta. Ne ovat siinä muistuttamassa, että itselleni se on vain pieni vaiva, pieni muutos elämässä. Se pieni ero, jonka joudun maksamaan fairtrade-tuotteista, voi olla iso raha jollekin muulle. Pari päivää sitten sanoin, etten ole syntynyt kultalusikka suussa... mutta verrattuna moniin muihin, vain se, että olen syntynyt Suomessa, on aika iso kultainen lusikka.

Vaikkei tällä epäoikeudenmukaisella maailmalla olisikaan mitään toivoa, niiin miksei sitä silti voisi kannattaa niitä, jotka edes yrittävät tehdä jotain sen eteen?
SHARE:

2 kommenttia

 1. Täällä maailmassa ei ole (harmi vain) tarpeeksi monessakaan asiassa vastuun kantajia.

  Kerran tutun kanssa tuli puhetta esim. ilmaston muutoksesta jne. Niin mulle sanottiin, että minun on turha alkaa tyyliin syömään pelkkiä kasviksia, koska ei yksi ihminen auta.

  Niinpä niin. Mutta se voi auttaa, että itse yrittää näyttää muille esimerkkiä. Monessakin asiassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Juuri näin. Ei oo valitettavasti tarpeeksi älykäs tää homo sapiens.. :(

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig