Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 7. helmikuuta 2012

Nappeja ja meteliä


Päivän kuvan aiheena oli button

Jos olisi ollut vähänkään tsänssiä, olisin mieluummin ottanut kuvan siitä buttonista joka ekana tuli mieleen, nimittäin Jenson Buttonista.Formulat on ihan pers**stä, mutta kun nyt joudun väkisinkin puolella silmällä sitä seurailemaan, niin parempi kun voittajana olisi edes se kaikista kivoimman näköinen niistä kaikista rumista, ha ha. 
Tosin Carloksen F1-innostuksesta en voi syyttää mitään muuta kuin omaa suomalaisuuttani. Se alkoi aikoinaan seuraamaan formuloita vain sen takia, että Kimi Räikkönen oli ainoa suomalainen, josta jotain uutisoitiin siellä rapakon takana silloin kun minä olin juuri häippässyt takaisin Suomeen vaihtarivuoden jälkeen. Kohtahan nämä melukarkelot taas alkavat... ja Räikkönen oli tänään jossain harjoituksissa nopein. Huoh.

Samaan aikaan kun minä yritin löytää perinteistä nappia (ja sen jälkeen paikkaa johon saisin tarpeeksi valoa sen kuvaamiseen), Carlos paukutteli taas rumpujaan. En tiedä onko tämä joku yleinen miesten ongelma, mutta miksi ihmeessä kaikesta mitä se tekee, täytyy kuulua niin kauhea meteli? Jos se ei soita rumpuja, se pelaa jotain peliä jossa revitään ihmisiä viiteen osaan (Mortal Kombat) tai räjäytellään ja ammutaan vastapelaajia koko nörttijengin voimin (Uncharted online)... Sitten kun se on päästänyt kaikki höyryt pihalle rankan työpäivän jälkeen, se simahtaa ja alkaa k*u*o*r*s*a*a*m*a*a*n.

No, onneksi ongelmani ovat tätä luokkaa. 
Vaikka oikeasti olisin astetta tyytyväisempi arkeeni, jos tuosta kuorsauksesta pääsisi jotenkin eroon. 

Perdon Carlos por quejarme de ti por aqui :D. Para compensarlo, aqui tu videito de hoy (aunque te saliste de ritmo): 
(Sori Carlos kun valitan susta täällä. Siitä hyvityksenä tässä sun tänpäiväinen video (vaikket pysynytkään rytmissä):

SHARE:

8 kommenttia

 1. Buaaahahahahaha löin täällä nyrkkiä pöytään että NIIN JUST!! Miksu pelaa TEKKENIÄ ja sitten se k u o r s a u s :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha.. eih. Olen pahoillani... ja hyvilläni, etten taaskaan ole yksin :D Kun meinaa hermot mennä, ota yhteyttä. Ennen kuin ajat raukan rappukäytävään nukkumaan. :P

   Poista
 2. mulle tuli tosta buttonista mieleen finni ku ranskaks niitä kutsutaan kotosasti napeiks eli "bouton". Mut joo on toi Jenson mukavampi mielleyhtymä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, no, niitä olisi kyllä löytynyt ilman etsimistä!!! :D

   Poista
 3. No mut hei mustat napit toimii aina! Etenkin, kun niissä on tolleen rouheesti lankaakain jäljellä (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, huoh.. joo.. kertoo ehkä jotain itsestäni :/. :D.

   Poista
 4. Täälläkin toi tico pelaa iltaisin erän jotain sota- tai tappelupeliä, ja vaikka onnistuisin nukahtamaan siinä välissä, herään sen kuorsaukseen jossain vaiheessa kuitenkin. Pahinta on se, jos korvatulpat tipahtaa korvista kesken yön eikä uni meinaa tulla uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh. No, mutta sulla on asiat sentään astetta paremmin. Mä en kykene edes käyttämään korvatulppia. Ne ei vaan pysy mun minmini-korvissani.. mutta joo, se klo 3 am sahauksen kuunteleminen on maailman hirveintä! :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig