Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 7. helmikuuta 2012

Maanantai-illallinen

Ai niin, se päivän kuva. Päivä meni jo, mutta kun nyt kerran sen kuvan nappasin ja leikkiin lähdin, niin postaustahti nouskoon huippulukemiin. Eipä varmaan ketään mun illalliskuvani kiinnosta, mutta päivän aiheena tosiaan oli dinner, joten here we go. Ylläri ylläri, arvatkaas kuka veti tänään taas tacoja!


Carlos ei halunnut nähdä uutta taco-paniikkikohtausta, vaan muistutteli useampaan kertaan että ruoka pitää pureskella ensin kunnolla ja sitten vasta nielaista :D.

Santo Domingossa meillä oli tapana käydä illallistamassa paikoissa, joissa oli aina tiettynä viikonpäivänä hyvät alennukset. Se oli hauska tapa treffata kavereita ilman mitään sen pahempia suunnitelmia. Joka maanantai tacoja puoleen hintaan, sama paikka, sama aika. Joka keskiviikko empanadoja -40% jne... Voishan sitä täälläkin yrittää, mutta, noh... kukas päätti muuttaa tänne periferialle. Lähimaastosta löytyy pari kebabbia ja huoltoasema.
SHARE:

3 kommenttia

  1. Mainostin blogiasi omassani. Vastaa haasteeseen ;).

    VastaaPoista
  2. Tacot on ihania, mutta tosi sotkuisia syödä, haha. Minäkin mainostin sinua haasteessa, mutta Tuula kerkesi jo sinut haastaa :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille! :D Vastailen pian haasteeseen! :)

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig