Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Maaginen turistirysä

Päivän kuva: night


Kuva on Rovaniemen Joulupukin Kammarilta. Pysähdyimme Napapiirillä menomatkalla Lappiin. Kello oli jo niin paljon, että koko paikka oli tyhjillään. Joulumusat soivat ja valot välkkyivät yksinään. Tunnelma oli jokseenkin maaginen. Sellainen surrealistinen, vähän kuin jostain elokuvasta, jossa joku tyyppi saapuu keskelle epätodelliselta tuntuvaa paikkaa (Spirited Away, Big Fish, Willy Wonka and the Chocolate Factory...). Kävelimme hetken ympäriinsä, ihmettelimme joululauluja, tervehdittiin lumiukkoja ja jatkettiin matkaa.

Paluumatkalla päätimme tehdä taas stopin samassa paikassa. Harmikseni sitä maagista tunnelmaa ei löytynyt enää mistään. Italialaiset turistit rynnivät kassajonoissa ostamassa kuviaan joulupukin kanssa ja joka nurkka oli pullollaan kaiken maailman krääsää. No, mikäs siinä, täytyyhän turisteilta rahat jotenkin riistää :D. Sitäpaitsi itsellänikin on kuva jossa minä ja Carlos poseerataan pukin kainalossa vuonna 2002. Ostin nytkin alennuskorista Napapiirin koordinaateilla varustetun T-paidan (joka pääsi jopa blogin banneriin) ja magneetin.Tarjolla olisi ollut myös poroajelua. Minä kävin juttelemassa poro-paroille ja härnäsin itsekin räpsimällä kasan kuvia. Kävi niin sääliksi ne, vaikka hyväthän niiden oltavat oli. Niillä oli niin surulliset katseet, että olisin halunnut viedä ne metsän rauhaan jolkottelemaan. 


No, olihan meidänkin matkassa turisti Karibialta, joka oli ihan fiiliksissä nähdessään poroja muuallakin kuin keskellä pilkkopimeää autotietä. Poroajelua tarjosivat vielä kunnon vetimissä olevat kauniit ja komeat lappalaisnuoret. Aika söpöä...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig