Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 24. helmikuuta 2012

Kulkurit ja lumiukko

23. päivän kuva: your shoes


On monta asiaa, joissa myönnän olevani täysin onneton. Yksi niistä on kengät. 
Pidän kyllä kauniista kengistä ja monenlaisista sellaisista, mutta siitä en pääse mitenkään eroon, etten osaa käsitellä (vai pitäisikö sanoa jalatella?) niitä kauniisti. 
Minulla on aina olevinaan niin kiire, että juoksen joka paikkaan, joten korkkarit eivät tule kuuloonkaan. Ei sen takia, ettenkö kykenisi niillä juoksemaan, vaan sen takia, että kulutan ne korot aivan järkyttäviksi, koska kävelyni, saati sitten juoksuni, on hyvin kaukana sirosta sipsuttelusta. Myöskin sellaiset (pinta)hienot halvat (pinta)muotipopot ovat täysin turha hankinta, koska saan niistä päät puhki jo ensimmäisenä käyttöpäivänä. Sen lisäksi onnistun aina tiputtamaan kengilleni maalia. Siitäkin huolimatta, että mukamas käytän puutöitä tehdessäni turvakenkiä, joissa maalitahrat ovat ihan sallittuja. 

Niinpä paras ratkaisu ongelmaani on ostaa keskitasoiset matalapohjaiset klopot, joilla voin jyrätä pitkin asfalttia, hiekkaa, lunta ja jäätä, kunnes ne kuluvat loppuun. Olen ottanut saman linjan, kuin eräs kulkuri-maailmanmatkaaja-kirjailijaystäväni (joka kerran esim. punkkasi 3 kuukautta keittiömme lattialla) ja käytän joka päivä yksiä ja samoja maihareita. Ympäri talven, helteitä lukuunottamatta. Sattuvatpa vielä olemaan sitä "Kulkuri"-merkkiä. 

Olen tyytyväinen kenkiini, kun niitä ei tarvitse ajatella ollenkaan. Ne eivät ole kauniit, eikä myöskään rumat, mutta ne ovat niin mukavat, että niillä jaksaa kävellä kilometritolkulla sekä seisoskella tunnista toiseen. Maiharithan saakin näyttää vähän kulahtaneilta, eikös?

Pienenä loppukevennyksenä tämänpäiväinen otsasilmäinen rappio-ukko, jonka väsäsin bussipysäkin roskiksen päälle. Eikös siitä tullut symppiksen näkönen pikkuinen raasu? Jotain iloa näistäkin suojakeleistä...


SHARE:

2 kommenttia

 1. Mikä ihana rööki-ukko! Heti huomaa, että on luovan työn ammattilainen ollut asialla :)
  Vinkki: Mulle ehdotti paikallinen zapatero kerran korkolappuja vaihdettaessa, että mitä jos hän laittais sellaiset kärki-ja pohjavahvikkeet niihin. Valitin näet myös tuota kulumista, rotvallinreunaan potkiintumista ja muuta raastavaa käyttöä. Se toimi niin hyvin, että nyt olen lähes joka kenkään laitattanut samat. Ja kelpaa juosta korkkareillakin!
  Paitsi että rumat maiharit on myös asiaa, maalitahrat tekee niistä vielä paljon hienommat. Menis ehkä jopa timangifarkkujenkin kanssa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäisi kyllä tehdä samat! Kiitti vinkistä! :)

   ps. rööki-ukosta tais tulla symppis ihan tsäkällä, mutta ihan mielelläni pistän luovuuden piikkiin, hahah :P

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig