Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Joku kävi hakkaamassa pesismailalla

Miten voi olla näin puhki?
Sen siitä saa kun lähes vuoden ei-mitään tekemisen jälkeen kuvittelee vielä olevansa sporttinen mimmi.
Tänään aamulla lössähdin suihkun lattialle enkä meinannut päästä ylös.
No, onneksi en ole ainoa. A sanoi, että tuntuu kuin joku olisi hakannut pesismailalla. Yhdyn tähän täysin.
En kuitenkaan anna periksi. Tästä tämä taas alkaa! Olin vähän suunnitellut alkavani harjoittelemaan (puoli)maratonia varten, mutta näiden mäkipäivien jälkeen tekisi kyllä mieli tehdä jotain hieman akrobaattisempaa. Jospas tekisin comebackin talviurheilun lisäksi capoeiraan? Huolisikohan ne minut takaisin? En taida olla ihan tarpeeksi "capoeira-uskottava"... ne biisit ei ole ihan minun juttuni.

No, katsotaan... Yksi juttu ainakin on varmaa. Liikkuminen on minun juttuni! Miten olin voinut sen unohtaa? Liian monta tuntia tietokoneen ääressä ovat ilmeisesti sokaistaneet. Onneksi tuli lähdettyä hetkeksi pois siitä kankeasta kaupunkielämästä!

Lomailu on tehnyt tehtävänsä myös kuvahaasteen puolella. Edes omakuva ei ehtinyt lappeilun edelle! Tässäpä siis eilisen kuva, a fave photo of you.Tähän hätään ei valitettavasti löytynyt parempaa. Tai, no, pitäisiköhän sanoa onneksi. Ne lempparikuvat kun ovat varmaankin sellaisia, joissa poseeraan bikinit päällä rannalla joskus silloin monta vuotta sitten kun oli pitkä blondi tukka ja pienempi rasvaprosentti :D. Ha-ha.

Tuosta kuvasta itselleni välittyy kuitenkin niin hyvä fiilis. Contemplación. Lempisanani, jota ei voi yhdellä sanalla täydellisesti edes kääntää. Tämä kuva on joulukuulta Montserratista. Valo, rauhallisuus ja raikas ilma. Parhautta.

SHARE:

4 kommenttia

 1. Kuva on just ihana!

  Ja hei, se sama pesismaila tais käydä meillä, koska oma olo oli ihan hullun murjottu edellisen laskukerran jälkeen :D Se on kuitenkin niin erilaista urheilua kun tuo salireenaus. Puuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah... no, mutta, on se sen pesismailan arvoista! :)

   Poista
 2. Ja hei: http://www.rantapallo.fi/kaukokaipuu/2012/02/22/viisi-pienta-ja-parayttavaa-blogia/

  :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig