Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 10. helmikuuta 2012

Jei! Omakuvapäivä!

10. päivän kuva: self portrait.

Pitkästä aikaa oli taas joku hyvä (teko)syy ottaa itsestään kuvia. Miksi omaa naamaa on niin kiva kuvata? No, ehkä sitä ei vaan näe tarpeeksi. Aina välillä pitää siis tarkistaa kuvien kautta että miltä sitä taas näyttikään. Eipä se mitään kovin imartelevaa aina ole, mutta, mikäs siinä. I am what I am. Vinoine hampaineni kaikkineni. 


No, kieltämättä yritän aina olla avaamatta suutani kuvissa, koska ne minun hampaani tosiaan ovat mitä ovat... mutta koska hymyilen oikeastaan _aina_ ja nauran jokaiselle pienellekin asialle, on se hampaiden piilottaminen todella vaikeaa. En halua edes tietää kuinka moni on ajatellut mielessään että voi vitsi, oikois nyt noi hampaansa!
Joo, ellei hammaslääkäri olisi aikoinaan kysynyt 6-vuotiaan mielipidettä asiaan, ei tietoihini olisi kirjoitettu "kosmeettinen virhe" ja minullakin olisi nyt kauniit suorat etuhampaat. Näillä kuitenkin mennään, kunnes saan raha-asiani kuntoon (sitä päivää odotellessa...). Mielessäni on tietenkin käynyt myös pieni työtapaturma, jonka seurauksena saisin kaksi uutta ja kiiltävää etuhammasta! :P

No, asioiden priorisoinnistahan se kiinni on... minulla tämä oma ulkoinen esteettisyys kun on jäänyt kakkossijalle sen maailmalla huitelun kanssa. Olisihan se kiva tietenkin näyttää astetta järkevämmältä (niinkuin C minulle sanoo), mutta ainahan sitä suuta voi pitää kiinni:


SHARE:

3 kommenttia

 1. Hehee, mulla on kanssa etuhammas ihan vinossa, mutta ei se niin haitannut ennenkuin muutin rapakon taa, sinne "taydellisen valkoisen hammasriviston" luvattuun maahan. Omassa tapauksessani kunnallinen hammashoito paatti, etta kyseessa on kosmeettinen virhe, jota ei korjata. No, eipa sittenkaan ollut, vaan nyt aikuisialla purentaongelmia on korjattu vuosia :( Etuhammas se vaan ei suorene, ei kiusallakaan :D

  VastaaPoista
 2. Oho, hups, niinhän se menikin, kosmeettinen virhe. Pitää korjata :D
  No, mutta siis ainakin ollaan persoonallisia, eikös?! :)

  VastaaPoista
 3. Juu, niin tama asia pitaa nahda :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig