Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 28. helmikuuta 2012

Enkö enää eläkään vain kesällä?

Päivän kuva: money


No joo, eihän tässä rahaa näy missään... ja muutenkin ihan tylsä kuva, mutta minua tämä kuva muistuttaa juurikin rahasta. No, monesta muustakin asiasta, kuten hyvästä olosta, niin henkisestä kuin fyysisestä.

Kuten on varmaan jo käynyt ilmi tässä Pyhä-reissua hehkutellessani, koin tosiaankin niin suuren ahaa-elämyksen laskiessani mäkeä alas, että olen päättänyt hankkia itselleni niin lumilaudan kuin laskettelusukset. 
Jos minulla olisi rahaa, olisin ne varmasti jo viime viikolla käynyt hankkimassa. 
Sen sijaan kävin sunnuntaina Peuramaassa viilentämässä hermojani vuokravälineillä. Ei mitään ihan halpaa puuhaa sekään, joten eipä taida enää montaa kertaa tänä talvena onnistua.

No, ainakin voin oikeasti olla varma, että tämä on minulle sopiva laji, koska tiedän jo valmiiksi mitä se on. Olenhan kuitenkin kiertänyt sukset kainalossa ympäri Suomea monena talvena. Nyt, kun ei enää ole mitään paineita siitä, että pitäisi oikeasti laskea hyvin ja pärjätä kilpailuissa, voin ottaa rennosti, nauttia lajista harrastuksena ja kuvitella olevani hyvä :D. 


Toinen asia, jonka olen huomannut, on se, että enhän minä oikeasti talvea inhoakaan. Kaupungissa kököttäessä siitä on vain ollut vaikea nauttia. Eihän siitä kiireisenä ruuhkassa kulkiessa voi ottaa iloa irti, mutta sitten kun on toppahousut jalassa ja koko kroppa liikkeellä, niin eihän talvella tule edes kylmä vaikka pakkasta olisi montakymmentä astetta!


Olen huvittuneena seurannut omia mielialojani. Muistan, kuinka tasan vuosi sitten hehkutin työkaverilleni helmikuun loppua, koska se tarkoitti sitä, että vihdoinkin kevät alkaisi tehdä tuloaan. Nyt, kun brittikirjeenvaihtajat ja muut ovat jo päässeet nauttimaan keväisistä säistä, minua ei yhtäkkiä kiinnostakaan koko kevään tuleminen ollenkaan. Koin herätykseni liian myöhään, enkä ole vielä päässyt nauttimaan tarpeeksi tästä talvesta. 


Olen hämmentänyt itseäni haaveilemalla uudesta reissusta pohjoiseen vielä ennen kuin lumet sulavat. Minä, joka vasta muutama kuukausi sitten kirjoitin täälläkin ironisia kommentteja alkaneesta talvesta!!!

Pitäisikö nyt todeta, että olen lopultakin päässyt yli kotiinpaluukriisistäni? En ole vieläkään unohtanut ihanaa Karibian lämpöä, mutta vihdoinkin osaan taas nauttia kylmyydestäkin!

Katsokaa nyt, näytän niin onnelliselta pikkutytöltä tuo potta päässäni ja tumput ojossa!


Hah. Elämä pyörittää ympyrää. 

SHARE:

2 kommenttia

  1. Loistava juttu! Luulen et jokainen siellä "lumessa kamppaileva" toivoisi kokevansa tälläisen herätyksen :) Nauti nyt talvesta, kyllä sitä varmaan on vielä jonkun verran jäljellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Niinpä! Ja kyllä, nautin varmasti. Kävin tänäänkin heti aamutuimaan tarpomassa tuolla lumessa. Aurinko paistoi ihanasti ja tuli yhtä hiki kuin juoksulenkillä :).

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig