Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 2. helmikuuta 2012

Ei mitään järkeä

Tänään oli tarkoitus bloggailla jostain aivan muusta... yhdestä ihan semi-järkevästä asiasta... mutta kun nyt olen koko päivän yrittänyt tässä tehdä jotain järkevää, kuten työtä kolmen sorttista, niin sen järkevän bloggailun sijaan teinkin jotain aivan muuta. Kuten päästelin vähän höyryjä ulos C:n rummuilla: Tässä videossa ei siis ainakaan ollut mitään järkeä, mutta koska Carlos aina pakottaa minut kuvaamaan itseään soittamassa rumpuja (blaaah), niin kerrankin toisinpäin :D. 

No, tässä toinen asia jossa ei ole hirveästi älyä käytetty: 


Tajusin eilen vessassa kuhnaillessani, että meidän kaapista löytyy 12 puoliksi käytettyä deodoranttia. Miksi ihmeessä kahdella ihmisellä pitää olla kaksiTOISTA deodoranttia?!?! 

No, pintaa syvemmälle ei päästä kyllä seuraavienkaan kuvien myötä.


Ostin Barcelonan Sephorasta vähän väriä elämään. Olen omistanut jo vuosikausia useamman työkalupakin, mutta tällaiset meikkipakit eivät ole elämääni ennen kuuluneet. Tekee meikkauksesta hitusen jännittävämpää... Eilen koitin KELTAISTA!


Juuri äsken lueskellessani blogeja, löysin Kaukokaipuun kautta tämän: 


Enkä tiedä onko tässäkään oikeastaan mitään järkeä, mutta nuo kaikki kohdat kuulosti niin kivoilta, että ensimmäistä kertaa päätin osallistua photo challengeen, kun nyt kerran tykkään näitä kuvia joka ikinen päivä räpsiä!!! 

Ensimmäinen päivä itse asiassa ehti mennä jo, kello käy uhkaavasti jo 1 a.m, mutta koska 1.2. piti aloittaa, niin tässäpä ensimmäisen päivän näkymä:


Kaaos, kolme näppäimistöä, kaksi näyttöä, kello käymässä pöydällä ja jostain järjettömästä syystä näytöllä yks tyyppi joka on niin hyvännäköinen ettei mitään järkeä... 

Eli vähän on ollut lapanen hukassa tänään. 

SHARE:

7 kommenttia

 1. Eih, taas naurattaa kun luen sun blogia :D Sulla on kyllä hyvä tatsi kirjoittamiseen - tuun aina hyvälle tuulelle! Ja kiva et lähdit messiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihanaa! :) Kiva kuulla, sitä kun itsestä vähän väliä tuntuu että mitä ihmettä mä tällästäkin tänne laitan :D...
   Katsotaan selviänkö tuosta kuvausurakasta!

   Poista
 2. Gael Garcia Bernal <3! Uskon että jos toivon oikein kovasti, niin meidän tiet kohtaavat. Siis mun ja Gaelin. Miksei myös sinun ja minun :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha... Gael on aika hot. Mun ehkä tarvii toivoa että meidän tiet eivät kohtaa. Siis minun ja Gaelin. Sinut tapaisin oikein mielelläni! Tai no, tottakai Gaelinkin. Kai mä osaisin olla ihan coolisti. :D Vaikka oonkin nähnyt sen alasti. Ha ha.

   Poista
 3. Kävin laskemassa mun dödöt, 7................

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha.. varvastossuja, dödöjä.. mitä vielä sä hamstraat? :D No, kiva tietää etten oo ainoa. Mä oon aika monta kertaa unohtanut (tai luullut
   unohtaneeni) laittaa dödöä ja sit on pakko käydä kaupassa matkanvarrella.. ihmekös niitä sitten kaapit pursuaa..

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig