Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 9. helmikuuta 2012

Bloggari joka seuraa sataa bloggaajaa


Päivän kuva: sun
I know, onko vähän lame, kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta vasten talvista maisemaa ja mun aurinkoni on vain pieni heijastus ikkunassa. No, klikatkaa nyt kerrankin tuolta postauksen alta lame. :P.
Oli aika kiireinen päivä. 

Jouduin jopa poistumaan talosta. Sitä ei ollutkaan pariin päivään tapahtunut. Kamerakin oli matkassa, mutta, noh... oli kiire bussiin. 

Sain Tuulalta Norjasta sekä myös Nishalta Arizonasta haasteen. Tulisi kertoa viisi blogia, joita seuraan ja joilla on alle 200 lukijaa. Kiitos tosin tämän haasteen, jopa omassa pikku blogissani käväisi eilen yli 200 lukijaa. Hurjaa. No, mutta jos nyt niistä varsinaisista lukijoista puhutaan, niin niitäkin on ilmeisesti tullut muutamia lisää, vaikkei kirjautuneita lukijoita olekaan. Kivaa. Tosin juuri tänään yksi tuttu kommentoi, että niin, nyt kun googlettaa Kimppaverstasta, löytää heti myös sun oman blogin. Joku muukin on siis tajunnut tämän asian, jota tuossa juuri pari päivää sitten kauhistelin. Ehkäpä siis muutama vanha tuttu (tai äiti ja isä) ovat löytäneet tiensä blogiini ja käyneet viime päivinä ihan töikseen naureskelemassa (tai häpeämässä) juttujani :D.

Tosiaan, on vähän vaikea tietää blogien todellisia lukijamääriä, mutta ei kai sillä niin väliä. Tuosta sivuni oikeasta reunastahan niitä blogeja löytyy aika runsaasti, mutta eipä siinä vielä kaikki. Luen montaa muutakin blogia, mutta tuohon listaan olen rajannut ulkomailla asuvien / ulkkarien kanssa asuvien blogit (+ yhden matkahullun huippublogin). Näitä kun luen päivittäin. Sitä vertaistukeahan kaipaa päivittäin... (ihan kuin tarkoittaisin että ulkkarin kanssa asuminen = hullun kanssa asuminen.. no ei. Sitä kaukokaipuuta, kulttuurierohuomioita jne. tarkoitan)

Niin, jos pääsisi vihdoinkin siihen asiaan. 
Tässäpä näitä, joita en taida olla viime haasteissa maininnut:

Laura on aika ihana. Rakastan Lauran Lontoo-juttuja, opiskelu-juttuja (tykkään niin lukea kun joku on päätynyt opiskelemaan jotain järkevää, kun toisinaan harmittelen että itse päädyin tällaisille hörhö-aloille) ja kaikkia muita juttuja. Olen varmaan se, joka aina ensimmäisenä käy klikkaamassa Lauran postauksiin "like". 

Toinen, joka on aika sugar, on Sugar. Sieltä isosta, kauniista, hullusta, ihanasta ja kamalasta maasta, joka minua niin kummastuttaa ja kiehtoo (USA), takaisin Suomeen (jenkkiläisen miehen kanssa) palanneen kauniin tytsyn juttuja paluumuuttajan tyyliin. Oltiin tietämättämme melkein naapureitakin!

Joskus mietin, että kuinka loistavasti minulle olisikaan sopinut matkaoppaan työ. Ainakin pariksi vuodeksi... jossain auringossa. Siispä Annan blogi on ihan super mielenkiintoinen. Tosin Anna on tehnyt kaikkea muutakin, opiskellut ja seikkaillut vaikka missä, enkä tiedä mistä hänet ensi syksynä löytää, mutta minä seurailen...

Jonnan blogia luin aikoinaan luen taas innoissani. Ranta. Hotelli. Meksiko. Ah. Sitten se nainen meni ja katosi johonkin. Viidakkoon. Nyt sieltä viidakosta alkoi kuulua elonmerkkejä, blogi siirtyi bloggeriin ja minä huusin hurraata! 

Toinen meksikolaistunut (tai no, ehkä pitäisi sanoa lattariutunut, kun tämä tytsy kiitelee ympäri E-Amerikkaa ja tukiryhmänäkin toimii kolumbiaano) on Piip007 (ja jonka oikean nimenkin kyllä tiedän, mutta noh, tällä nimellä näköjään kirjoitellaan :D). Hänen Hasta La Vista-blogi on niin paras, että luin sen yhtenä saikkupäivänä alusta loppuun. Ah miten nauruhermoja kutkuttavia juttuja!

Kiitos kun kirjoittelette!
SHARE:

5 kommenttia

  1. Ai se olet sinä joka aina klikkailee sitä "like" nappulaa ;) Haha, vähän sä olet ihana, kiitoksia! Ja kuule, viimeks eilen mietin et miks hel*** en voinut mennä opiskelee jotain järkevää, kuten insinööriksi :)

    VastaaPoista
  2. Haaste! Janskaa! Otan mielellani vastaan, kiitoksia :)

    VastaaPoista
  3. Hasta la Vista on munkin suosikki! Hyvä muuten ku kävit kommentoimassa mun blogin puolella koska mä luulin että olin jo sun seuraaja mutta näköjään en ollutkaan ja sun kommentin kautta muistin tulla vierailemaan taas sun blogissa :)

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig