Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 28. helmikuuta 2012

"Aikuisten" lumisotaa ja ääniä joita pitäisi rakastaa

Isoilla ihmisillä on vähän isommat panokset pelissä...
Katsoin tässä eräänä päivänä elokuvan, jossa kerrottiin tarina kosmonautista, jonka oli siedettävä rasittavaa ääntä matkallaan avaruudessa. Koska hän ei mitenkään voinut päästä tuosta äänestä eroon, tuli hän siihen lopputulokseen, että ainoa keino pysyä järjissä olisi rakastua tuohon ääneen.

Taannoinnen putkirikko talossamme on johtanut siihen, että joka puolelta järsitään seinää ja lattiaa sellaisella voimalla, että järkihän tässä on lähteä! Ei hyvä asia silloin, kun pitäisi rennon asustelun lisäksi myös tehdä töitä täällä samaisessa kiinteistössä. Eilen yritin kolme tuntia tuota rakastumista. Ei onnistunut. Lähdin pakoon toimistolle.

Tänään jos menisin, pitäisi raahata pöytäkone mukana. Täytyy siis ilmeisesti alkaa tehdä töitä illalla ja lähteä päiväksi nukkumaan muualle?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig