Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

10 am - 10 pm

Tämänpäiväisen kuvan (10 am) ottaminen osoittautui vielä haasteellisemmaksi kuin eilisen. Tässä kaikki mitä matkalla unimaailmasta todellisuuteen sain napattua:


Kun viimeinkin sain ajatukseni kulkemaan, päätimme tehdä taas pitkästä aikaa erittäin "terveellistä" aamupalaa. Pannukakkua kermavaahdolla ja hillolla. 


Sokeriannos oli niin huima, että jopa käsikarvani nousivat pystyyn kun olin tunkenut viimeisen pannukakkupalan suuhuni. Siinä samalla tuli mieleeni, että hampaiden pesu olisi varmaan ihan hyvä juttu. Niinpä lähdin testailemaan näitä hauskoja hammasnappuloita.


"Aamu"toimista selvittyämme, raahasin Carloksen mukanani äänestämään. Koska puhelin oli ilmoittanut, että ulkona on -30 astetta, päätti Carlos laittaa eräältä e-korealaiselta tyypiltä jääneen untuva-karvatakin päälleen. En ollut kovin innoissani kyseisestä reuhkasta, mutta, no, parempi se kai päällä on kuin kaapinpohjalla...


Kimaltelevaa valkoista pintaa oli yllin kyllin, joten pitihän sitä sitten mennä sotkemaan...


Carlos teki parit lumienkelit.


Minä yritin saada aikaiseksi lumisydämen.


Kotimatkaa tehtiin mutkien kautta...


ja päädyttiin sinne tuttuun Alepaan. 


Bongasin ostarin puskasta ihanan pakkasessa pörhistelevän lintupalleron. 


Hiilarienergiat oli lumileikkien jälkeen nollassa, joten ei muuta kuin taas ruoanlaittoon.


Sen jälkeen yritinkin sitten tehdä vähän töitä. Siis sunnuntai-iltana. Oikeesti. Meidän makkarin seinä hohkaa pakkasta sisään, joten minun on pakko pitää sormikkaita (vai miksi noita nyt kutsutaankaan) kädessäni, ettei sormet jäätyisi hiireen kiinni (niin ja kädessäni on muuten KYNÄ, ei tupakka...hyh). 


Siinäpä se sitten oikeastaan olikin. Koko päivä. 10 am - 10 pm. Vaalien lopputuloksessa ei mitään yllättävää. Kuten joku facebookissa oli tokaissut: no, olihan se Sauli kakkoskierroksen toiseksi paras ehdokas. Tämä oli mielestäni aika coolia:SHARE:

6 kommenttia

 1. Hienoja kuvia, eikä takkikaan näytä yhtään pahalta! :)
  Olin niin ylpeä omasta pahamaineisesta barriosta kun kuulin, että täällä meillä Haavisto päihitti Niinistön :P

  VastaaPoista
 2. Hehe, joo, mä hetken aikaa mietin mielessäni että jaahas, pitäisköhän muuttaa takaisin Helsinkiin :D

  VastaaPoista
 3. Tuollaisia hanskoja taidetaan kutsua nimellä kynsikkäät :).

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig