Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 21. tammikuuta 2012

Treffit tropiikissa

Tänään, kun jopa pääkaupunkiseutulaiset saivat vihdoinkin ilakoida laskettelurinteessä, hiihtoladulla, luisteluradalla tai pulkkamäessä, minä suuntasinkin vähän trooppisempiin maisemiin. 

   
            Nimittäin Kaisaniemen Kasvitieteelliseen puutarhaan.

Minulla oli siellä treffit kaverin kanssa. Käytiin vähän inspiroitumassa kasvien keskellä, jonka jälkeen suuntasimme hänen pajalleen. Tykkään niin paljon Heinin tekemistä keramiikka-jutuista, että olisi tehnyt mieli kuvata vähän kaikkea, mutta tässä nyt vain kuvaa noista söpöistä pikkuisista jutuista, joiden käyttötarkoitus on kai aika vapaa. Koruille, avaimille, teepussille? Minä voisin ripotella noita jokaiselle pöydälleni. Olisin mielelläni nämäkin vienyt mukanani, mutta ne olivat kuulema mallikappaleita... ja ei-myyntikelpoisia.Heinin pajalta tarkoitus oli jatkaa Matkamessuille, mutta vaikka harmittaa etten päässyt jututtamaan livenä muutamaa bloggaajaa ( Marinella, Emma ), päätin oman mielenrauhani säilyttämiseksi suunnata suoraan kotiin. Haluaisin niiiin taas matkustaa johonkin uuteen ja ihmeelliseen paikkaan, että joku Matkamessuilla käynti ei todellakaan kannata silloin kun pitäisi ottaa ihan iisisti, tehdä töitä ja säästää rahaa (minä, säästää?! sen kun näkis...). Ensi kesästä kun on tulossa sellainen rahareikä, että en tiedä mitä tässä pitäisi oikein tehdä... 
SHARE:

7 kommenttia

 1. Noista tropiikin kuvistakin tulee jo sellainen mieliteko lähteä maailmalle.. että ehkä Matkamessut olisivat olleet liikaa. ;) Kävin siellä perjantaina ja olin suoraan sanottuna erittäin pettnyt. En ole aiemmin noilla messuilla käynyt ja en tiedä mitä mieltä mullistavaa odotin, mutta petyin silti. Mietin vaan, että kuka sinne oikeasti menee maksamaan pääsylipusta?!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, hyvä kuulla, mulla kun ei mitään ilmaislippua ollut, eli eipähän ainakaan tullut petyttyä :D

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Mulla olis kyllä kova hinku päästä tuonne tsekkailemaan paikkoja. :) Ja harmi ettei törmätty, mutta tuleehan näitä nyt taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Kannattaa mennä sitten kun puutarhan katto on lumivapaa ja aurinko paistaa sisään... mutta onhan se tälleen talven pimeydessä ja kylmyydessäkin ihan loistava escape-paikka! Ja kyllä, varmasti vielä jossain nähdään! ;)

   Poista
 3. Tuo Kaisaniemen kasvitieteellinen oli vuosia sitten talven keskellä minulle todella tärkeä paikka.
  Aivan upeaa mennä sinne trooppiseen ilmastoon hankien keskeltä lumme huoneeseen istuskelemaan toviksi.
  Hienoja kuvia olet ottanut paikasta.

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig