Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 20. tammikuuta 2012

Töissä pikkuhoususilla!

Nyt on kärsivällisyys palkittu. Eilen vihdoinkin roudasin tietokoneen työpaikaltani kotiin ja aloitin piirustelemaan täältä kotoa käsin. Olin niin fiiliksissä, kun klikkasin itseni ruokatunnille - siirtyen omasta makuuhuoneestani omaan keittiööni. Tänään aamulla nauroin yksinäni, kun herättyäni kierähdin sängyltä työtuolilleni: työmatka n. 2 sekuntia, aamutoimet 0. Lounastauolla kävin suihkussa.Tiedän, että pitemmän päälle tämäkin varmasti alkaa ottaa aivoon, mutta ei ainakaan nyt, talvipakkasilla, kun en enää joudukaan itkemään kylmyyttä vaihtaessani bussista toiseen. Ainakin jonkin aikaa aion nauttia siitä, että voin olla töissä pikkuhoususillani! Niin, ja ei tämä tietenkään tarkoita sitä, ettenkö aina välillä joutuisi sinne toimistolle asti raahautumaan... mutta pliis, mieluummin sitten vasta huhtikuussa!


No, ei tämä kuitenkaan tarkoita sitä, että saisin kaiket päivät vaan mökittää rauhassa täällä periferialla, sillä tämän ja ensi viikon käyn vielä koulun verstaalla (jonkan jälkeen olen virallisesti huonekalupuuseppä!) ja sen jälkeen alkaakin jo tulla kiire erään toisen projektin kanssa, mutta siitä sitten myöhemmin...

Tämä ilta menikin äheltäessä puristimien parissa (tarra sille joka arvaa mitä tästä on tulossa... paras arvaus on ollut Ironmanin käsivarsi) :


SHARE:

7 kommenttia

 1. Haha, ihan paras tuo vika kuva! Ja kuulostaa kyllä luksukselta työskenneltä kotoa käsin! Sit toukokuussa voi raahautua jo uloskin...

  VastaaPoista
 2. Keskimmäinen kuva on loistava, ja mitä tulee viimeiseen.. Näyttää ihan samalta, mitä opiskeluaikoinani :D Love it!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka luksusta olisi kun ei tarttisi varata n. tuntia työmatkaan suuntaansa.. ja stressata ruuhkaa ja hitaita busseja!
  Eihän tuo ole se pinnasänky, jonka joskus mainitsit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös. Tosin nyt sitä niin paljon helpommin nukkuu "vähän" myöhempään ja sitten käy niinku eilen, eli piti tehdä töitä melkein kahdeksaan asti illalla enkä sit enää ehtinyt tulla moikkaamaan :(

   Pinnasänky valmistui jo, ehkä siitäkin sitten joskus kuvaa, kun käyn moikkaamassa vastasyntynyttä omistajaa :) Tuosta härvelistä on tulossa jotain niinkin mielenkiintoista kuin johtopiilo!

   Poista
  2. No pikkasen pieleen meni arvaus! Se näyttää joltain paljon hurjemmalta :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig