Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 13. tammikuuta 2012

Reptiili riisipuurolla

Eilen meillä keskusteltiin ihosta. Minä makasin sohvalla lämpimän peiton alla, kun eräs hivuttautui viereen kalsareissaan. Älähdin tahtomattani, että "et varmana tuu siihen kylmine reptiilijalkoinesi!". Kuiva kuin Sahara, juovikas ja ruskean eri sävyjä enemmän kuin värikartassa. Ihan kuin jollain dinosauruksen jälkeläisellä. 

(http://img.wallpaperstock.net:81/reptile-on-rock-wallpapers_12054_1600x1200.jpg)

Sanomattakin on selvää, että sitä saa mitä kerjää. Vastalauseena sain kuulla omani olevan jo täysin ohi appelsiinista, way past mandariini. "Omat jalkasi ovat RIISIPUUROA!"

(http://static.kotikokki.net/public_files/recipeimages/0/27/276/large.jpg?1297444538)

Kiitos. Loistavaa. Reptiilistä nyt pääsee eroon yhdellä kosteusvoiteella, mutta riisipuuroa tuskin selluliittivoiteet voittaa. Pitäisi varmaan saada lyllypylly liikkeelle ennen kuin on myöhäistä. 

Voiteista puheen ollen, tänään sorruin ale-hulluuteen. Lähdin kauppaan etsimään erästä toista "reptiiliä", mutta päädyinkin ostamaan niin monta purkkia ja putelia, että kassajonossa pudottelin niitä ympäri lattiaa, raahaten sitten osaa jalallani tiskin suuntaan.  Tärkein ostos oli kuitenkin se ikivanha elukka, sarvikuono nimeltään. 

Työpaikalla eräs mies kuuli minun valittelevan tukkoisuutta ja kertoi vaimonsa käyttävän Sarvikuonoa sieraimiensa aukomiseen. Innostuin asiasta niin paljon, että lähdin heti hakemaan itselleni röörienaukojaa. Ties vaikka siitä olisi apua myös eräälle kuorsaajalle. En tiedä miksen ole ennen törmännyt tähän ikivanhaan keinoon! Nyt saakoon puru, räkä ja saasteet nenässä riittää! 


SHARE:

4 kommenttia

 1. Hahaha, aika paha toi riisipuuro! Sellaista vertausta en olekaan ennen kuullut :D.

  Itse vannon myös sarvikuonon nimeen, mutta mulle se on vaan ihan se mikä se on; nenäkannu.

  P.s. mun kommentti ed. postaukseen oli hävinnyt :O

  VastaaPoista
 2. Nessa: Joo, tosi imartelevaa... arvaa kuka vähän jumppaili tänään jalkojaan :S..
  Sarvikuono, nenäkannu siis, vaikutti ainakin ensimmäisen käyttökerran jälkeen loistavalta!
  Mikä kommentti?! En nähnyt ollenkaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä aamun ensimmäisestä naurukohtauksesta! :D
   (Onks se nenäkannu muuten kun helppo käyttää? Oon miettiny sellasta jo aikasemmin mut sit joku sano et sen käyttö tuntuu tosi kamalalta.)

   Poista
  2. Heheh, ole hyvä ;)
   On se ihan helppoa käyttää, kun vaan asennoituu oikein. Mä luulen että jos ajattelee että se on karseeta niin siitä tulee karseeta (=Carlos), mutta mä vaan iskin kannun nenään, aloitin hengittään suun kautta ja kaadoin kannusta. Sieltä se sitten alkoi loriseen toisesta sieraimesta ulos :D. Toki se on vähän ällöä, varsinkin jos on räkää nenässä (niinkuin mulla), kun sit siitä tulee sellasta "limaläträystä", mutta se röörit auki-tunne on niin hyvä että mä ainakin tykkään!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig