Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Piruettiöverit ja prinsessaunelmat

Tänään minusta tuli yhtä prinsessaunelmaa rikkaampi. Sitä hetkeä jota niin monessa romanttisessa komediassa hehkutetaan... nimittäin hääpukujen sovittelua. Astuin Stockan seitsämännen kerroksen valkoiseen maailmaan hieman ujostellen sekä hämilläni, koska en oikeastaan ollut yhtään selvillä siitä, millainen tuon kyseisen mekon tulisi olla. Trooppinen ilmasto ja rantahuvila kuitenkin rajasivat pukuvalikoimaa sen verran, että pääsimme pian sovituskopin puolelle. Sillä hetkellä kun vedin ensimmäistä valkoista kangaskasaa ylleni, tajusin, että tämänhän on oikeastaan aika siistiä. Kuten jo aiemmin olen maininnut, hääpuvusta haaveilu ei ole ikinä ollut minun juttuni, mutta mitä vielä! Tottahan se on, upealta se tuntui olla siinä toisen laitettavana ja tepastella toinen toistaan hienommin laskeutuva luomus ympärilläni! Yksi mekoista oli mieleeni, mutta nyt kun kerran alkuun pääsin, pakkohan sitä on vielä päästä muitakin sovittamaan! Minne ja milloin, ei tietoa, mutta nyt ainakin tiedän paljon paremmin mitä etsin. Ehdotuksia? 


Hääpukuhämmennyksestä toivuttuani suuntasin ex tempore luistelukeikalle Rautatientorille. Vaatetukseni ei ollut mikään aivan ideaali -8 asteen pakkasille, joten ne kuuluisat riisipuuroseudut joutuivat aika kovalle koetukselle. Liikkeellä oli siis pysyttävä. Olé!


Muutaman haparoivan kierroksen jälkeen espanjalaistytötkin pääsivät vauhtiin ja minä ryhdyin lempipuuhiini, nimittäin piruettien harjoitteluun. 

           

Koko homma taisi tosin mennä hieman överiksi. Sen seurauksena facebookistakin löytyy nykyään mielenkiintoiset Google Translator ja Bing-käännökset statuksestani tähän tyyliin: 

‎"I imagined that the mental disturbance of the instantaneous myself Petri Kokko 90 's. Hurmioituneena wheeled around the skating track, I made a piruetin piruetin, until I woke up the reality on the ground and I realized muistuttavani piece of weekend juoppoa: face white, the abdomen velloen and adjacent to the railway nojaamassa humisten kinokseen snow."

Alkuperäinen toteamukseni meni siis näin: 

Hetkellisen mielenhäiriön vallassa kuvittelin olevani Petri Kokko 90-luvulla. Hurmioituneena pyörin ympäri luistinrataa,tein piruetin piruetin perään, kunnes heräsin todellisuuteen ja tajusin muistuttavani paremminkin viikonloppujuoppoa: kasvot valkoisena, vatsa velloen ja nuppi humisten nojaamassa Rautatientorin lumikinokseen...Kuten Carloskin tuossa juuri äsken hihitellessään totesi, mitä minä oikein kuvittelin?! Ei paranisi tällaisessa rapakunnossa innostua liikaa. Luistelusta on jo yli kuusi tuntia, mutta silti vain tekee pahaa, päästä huippaa ja bloggailukin tuntuu epätavallisen vaikealta.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Repesin tolle riisipuuroseudulle.. :D

  Ihana hääpukukuva! <3

  VastaaPoista
 2. Mene ihmeessä Stilissimaan ja Niinattareen sovittelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy mennä! Nyt tosin on lähtenyt homma niinkin lapasesta, että piirtelin juuri tuossa kotimatkalla kalenterini sivuille omia suunnitelmia puvusta :D

   Poista
 3. Joka päivä katselen bussin ikkunasta Manskulla sijaitsevien mekkokauppojen ikkunoita ihaillen. Siellä on näkynyt hienoja pukuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon nyt päättänyt mennä vielä useampaan paikkaan, tai kunnes löydän jonkun niin hyvän etten enää halua katsoa muita, tietty.. Harmi vaan kun ei oo oikeen aikaa kuin viikonloppuisin ja tälläsetkin jutut pitää tehdä tosi aikaisin kun niissä tilausajoissa menee joskus tyyliin 5 kuukautta :S

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig