Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 20. tammikuuta 2012

Päivän kohokohta: tacokuori jumissa ruokatorvessa


Tämän lähemmäksi luontoa en kyennyt tänään lähtemään. Heräsin, tein töitä 9 tuntia ja jämähdin sängylle katselemaan verhojen raosta ulos. Loppujen lopuksi minulla oli niin nälkä, etten jaksanut enää edes lähteä kauppaan, vaan soitin hätäpuhelun Carlokselle. Ruokaa, pliis, äkkiä. Kun vihdoinkin pääsin ruokapöydän ääreen, onnistuin jotenkin nielaisemaan niin ison palasen taco-kuorta, että se jäi poikittain jumiin ruokatorveeni. Pelästyin niin paljon, että aloin oikeesti itkemään! Kyllä se sieltä kokiksen avulla lopulta lähti liikkeelle, mutta vieläkin tuntuu kuin olisi reikä ruokatorvessa. Ei kivaa. Sen pituinen se. Mielenkiintoinen päivä, totisesti. Ha-ha.


SHARE:

2 kommenttia

 1. Hyi, toi on kauhea tilanne. Mulle on kerran käynyt jotain vastaavaa ja sitä tuntee kun tuskanhiki nousee pintaan ja vedet valuu silmistä.

  Oletin, että olisin nähnyt sut tänään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, harmittaa kun en tullut, ois ollut niin kiva nähdä! Mutta pitää keksiä jotain muuta ennen kuin kaikkoat maisemista!!!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig