Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Motskari vai häät?

No niin, aurinkoisista matkakuvista on hyvä palata kertaheitolla takaisin arkisiin maisemiin - nimittäin meidän vessaan. Tunnen itseni ehkä hieman rouvaksi, mutta voih, kuinka onnellinen olenkaan tuosta täysin epäekologisesta hirvityksestä, joka kiitos osamaksujen VIHDOIN JA VIIMEIN, vuosien unelmoinnin jälkeen on saapunut kotiimme. PESUTORNI! Voi tätä helpotuksen tunnetta! Viimeiset tajuttoman kiireiset vuodet olen kituuttanut pesemällä pyykkiä 3,5 kilon laatikossa, katsellen pyykkitelineitä lähes tauotta keskellä olohuonettamme. Anteeksi siis länsimainen kulutusjuhlani, mutta hei beibi, en ole onneton, kun meillä melkein kaikki laitteet on. Lupaan, että sitten kesällä kuivaan kaikki pyykit parvekkeella. Ainakin joskus.


Ja sitten muihin, ei niin arkipäiväisiin asioihin. Enää kahdeksan kuukautta aikaa suunnitella ne helkkarin häät, kuten huomaamattamme useampaan kertaan totesimme kavereillemme viime viikon aikana, kunnes saimme kuulla että jos vielä kerrankin puhumme ko. tapahtumasta siihen sävyyn, on meidän turha odottaa vieraita Espanjan suunnalta :D. No ei, niistähän tulee helkkarin hienot häät! Mutta juuri sen takia se "vähän" kauhistuttaa, koska toisaalta olisi paljon kivempi ostaa moottoripyörä ja lähteä sillä ajelemaan pitkin Eurooppaa (meidän yhteinen haave)! Tähän asti olemmekin käyttäneet isomman ajan illoistamme vertailemalla Kawasakeja ja Hondia, kuin tekemällä yhtään mitään tulevan juhlan vuoksi. Siksipä päätin tehdä tänään jotain, joka ei olisi aikaisemmin tullut mieleenikään. Meinaan häälehden ostaminen. Enkä edes ostanut vain yhtä, vaan kokonaiset kaksi kappaletta! Tunsin itseni hassuksi kassalla, mutta kyllä, kotiin päästyäni selasin molemmat läpi hirveää vauhtia. Carlos kommentoi touhuani, että siinäkö se lukeminen nyt sitten oli, mutta minä vastasin että ehei! katsoin vain kaikki hääpuvut läpi, enkä muuten nähnyt yhtään jonka olisin halunnut!  Tiedossa ei siis taida olla mikään kauppaan ja kassalle keikka. Olen _hyvin_ vaativa. After all. Niin, ja olemme myös menossa häämessuille. Omg.


Mutta, onhan siinä sarkaa, että tästä kombosta saa suittua tyylikkään hääparin! :D


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig