Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 30. joulukuuta 2011

Homo Sapiens 2011

Käytiin pienellä iltapäiväkävelyllä Sabadellin ramblalla (puistokatu tms. katalonialaisittain) ja päädyttiin torin keskelle pystytettyyn ihmisen evoluutiosta kertovaan Orígenes-näyttelyyn. Luettuani ja tutkittuani yksityiskohtaisesti koko kehityksen ensimmäisestä apinaihmisestä nykyihmiseen, tilan peräseinällä olikin sitten peili, josta sai pällistellä itseään ja miettiä syvällisiä evoluutiosta, neandertalilaisen kuikuillessa taka-alalta...


Näyttely oli mielestäni hyvin toteutettu, tilassa oli kivan hämärää (kiitos järkkärini kuva ei kyllä näytä siltä) ja jaksoin jopa lukea kaiken läpi paremmin kuin Nykin Natural History-museon kierroksellani, kun kaikkia hienosti toteutettuja hominideja pääsi pällistelemään ihan kuin olisi seissyt elävän esi-ihmisen kanssa vierekkäin jutskailemassa.

Itse Sabadell ei taida olla mikään Espanjan kaunein kaupunki, mutta löytyyhän täältä n. 200 000 asukkaan "kylästä" sympaattisiakin paikkoja...Ja sympaattisessa seurassa on hauskaa missä vaan :D!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig