Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 24. marraskuuta 2011

Satunnaisia otoksia


Satunnaisia puhelinkameraotoksia viimeisiltä seitsämältä päivältä (piti katsoa Google translatorilla miten sanotaan "random" suomeksi, come on girl!!). Aikaa ei hirveästi ole bloggailuun jäänyt. Yhtenä iltana kotiin tultuani olin niin hiilenä, että pulssi pysyi 90 tienoilla vaikka kuinka yritin tyhjentää aivoni ajatuksista ja tehdä joogahengityksiä... no, ei muuta kuin padot auki niin johan helpotti. 


Varastin mä yhden kaksituntisen tällä viikolla huvittelulle. Kävin Carloksen kanssa katsomassa Twilightin. Joo, olihan se vähän naurettava ainakin ensimmäiset 30 minuuttia, mutta kun on lukenut kirjat, niin senkin kestää ongelmitta. Loppuosa oli Carloksenkin mielestä ihan ok ja mun mielestä elokuvan viimeinen otos oli ihan paras. Haha. 


Viikonloppuna kävin kokoamassa tekemäni hyllykön siskon yläkertaan. Vähän tuli ei-toivottuja mokia vastaan, mutta siellä ne hyllyt nyt kuitenkin könöttää (ja matkalaukut mahtuivat alimman tason alle - se tuntui olevan se tärkein asia :D). Kaikki ei vaan voi mennä niinkuin siellä halvatun Strömsössä. 


Nyt sitten olen keskittynyt näyttötyön tekoon. Jämäpalikat sirkkelillä kertovat, että työ koostuu aika monesta  rimasta, joita on kiva vääntää paksusta koivulankusta...


Sää on ollut mitä mahtavin. Ei yhtään masenna. Näinä kuukausina muistaa vain kaikki hyvät puolet Santo Domingosta. Tänään mulla oli ihan hirveä ikävä Arroyo Hondon Nacionaliin (=ruokakauppa).


Ai niin, yhtenä aamuna kävin tulkkaamassa hammaslääkärillä. Yksityisiä tulkkipalvelujani ei kuitenkaan tarvittu. Lääkäri oli niin ihana, että puhui mitä mainiointa finglishia. Kiitos siitä ja sori kun julkaisen kuvan, mutta oli se vaan niin cool hammaslääkäri. Villasukkineen kaikkineen. 
SHARE:

5 kommenttia

 1. Mua vähän jänskättää aina, kun toi yks tico joutuu menemään lääkäriin. Sen suomi on mitä on, ja englantikin kuulostaa enemmän espanjalta.
  Ilmeisesti potilas ja lääkärit ovat ymmärtäneet toisiaan ihan tarpeeksi hyvin.

  VastaaPoista
 2. Joo, mua myös. Sen takia meninkin tällä kertaa mukaan... Tuntuu, että tyyppi ei saa mitään muuta kuin buranaa avukseen joka ikiseen ongelmaan kun on yksin liikkeellä. Muistan kyllä itsekin kuinka pelottavaa oli mennä Santo Domingossa lääkäriin, pakotin Carloksen aina mukaan. Jopa gynelle :D.

  VastaaPoista
 3. Hahah :D. Kiva muuten nähdä otoksia entisiltä hoodeilta Kiveksestä (eli Kivenlahdesta), siellä kun on tullut asuttua muutamaan otteeseen.

  VastaaPoista
 4. :D Me tässä ollaan mietitty että jatketaanko Kives-elämää vai pitäiskö siirtyä uusille huudeille kun vuokra nousee taas entisestään...

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig