Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 28. marraskuuta 2011

Pienet ihanat huomionosoitukset

Nyt mä en kyllä saisi olla bloggailemassa, kun mulla on oikeesti niin kiire, etten ehdi edes käydä ostamassa itselleni hammasharjaa. Pyysinkin siis Carlokselta eilen illalla, että voisko se käydä tänään ostamassa mulle hammasharjan ja hammastahnaa. Mietinkin sitten tänään että mahtaakohan se muistaa... mutta kun tulin kotiin, oli se jättänyt eteisen tuolille maailman vaaleanpunaisimman rakkaus-hammasharjan (+ hammastahnan). Mulle tuli jotenkin niin aaaaawww-olo, että oli ihan pakko tulla blogiinkin julistamaan miten ihanan söpöä se mun mielestä oli - ja miten paljon tälläset pienet jutut merkkaa silloin kun elämä on sellaista pikajuoksua, ettei ehdi toista melkein edes nähdä...


SHARE:

3 kommenttia

 1. Voi ihanaa. Pienet asiat on lopulta niitä ihanimpia ♥

  Olen antanut sinulle myös A Blog With Substance-tunnustuksen blogissani. Olit sen jo saanutkin Sarilta, mutta kun blogisi on niin hyvä, myös minä annan sen sinulle :)

  http://nauna.blogspot.com/2011/11/satunnaisia-tunnustuksia.html

  VastaaPoista
 2. annika: hih, joo :)

  nauna: kiitos!!! <3 ihanaa...

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig