Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Mitä maksaa mennä naimisiin?

Uh, oh, apua!

Eilen illalla, täysin odottamatta, ilmestyi tajuntaani niin täydellinen paikka tulevaa hääjuhlaa varten, etten ollut pysyä nahoissani. Jouduin jopa lähtemään suihkuun jäähylle, ettei ihan olisi mennyt innostus överiksi. Otin heti yhteyttä paikan vuokraajaan ja tänään oli sähköpostiini tullut tälläinen vastaus:

Si, esta villa se puede alquilar para una boda, pero debo preguntarle el
precio para la boda y debe enviarme el # de invitados.


(Kyllä, tämän huvilan voi vuokrata hääjuhlaa varten, mutta minun täytyy kysyä teiltä juhlan hintaa ja teidän tulee lähettää minulle kutsuttujen määrä.)

Apua! Nyt alkaa siis menemään vakavaksi. Kutsulista ei ole kova homma, onhan sitä tässä jo muutamaan otteeseen mietitty (niin ja onhan sellainen lista ollut olemassa jo varmaan vuoden tietokoneellani), mutta onko pakko oikeesti tietää joku tarkka summa mitä koko homma saa kustantaa?! Minä kun luulin vuokraavani vain sitä paikkaa tietyllä hinnalla ja lähteä sitten siitä miettimään eteenpäin...


Mitä häät yleensä kustantaa? Ei mitään hajua. Me kuitenkin ollaan lähdössä hommaan tyylillä sä järkkäät sitä ja mä järkkään tätä, avec Carloksen äiti, kolme tätiä ja pari (kymmentä, heh heh) serkkua. Ei mitään paketteja johon kuuluu kaikki. No, pöydät ja tuolit vois tietty ilmestyä jostain paikan päältä.

Siitä paikasta lupaan kertoa enemmän ja näyttää pari (ihanaa!!!) kuvaa, jos haaveeni käy toteen... Vielä en uskalla, koska mitkään minun suunnitelmani eivät ikinä toteudu jos kerron niistä liikaa etukäteen.
SHARE:

7 kommenttia

 1. Ai että mulla aina riipii korvia kun joku kysyy mitä joku asia kustantaa, kun puhe on siitä mitä se maksaa. Kirjoja kustannetaan. Kustantaja on se joka maksaa, siis rahoittaa, jokun kulun. Kustantaminen ja maksaminen eivät ole synonyymejä. Taisteluun oikeakielisyyden puolesta!

  VastaaPoista
 2. Aaaa ihanaa ihania rakkausasioita <3 :D

  VastaaPoista
 3. Voi, on ihana päästä seuraamaan häiden suunnittelua :) Tässä alkaa innostua itsekin hihi.

  VastaaPoista
 4. Mä alan kans jo ihan innostua sun hääsuunnitteluista.. hehe.
  Hyvin voi puhua kustantamisesta kun kustannuksista kuitenkin on kyse! ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi kielipoliisi: Heheh, pahoittelen arkikielisyyttäni... Blogini ei muutenkaan ole mitään oikeakielisyyden tai oikeinkirjoituksen huippuluokkaa, joten sallittakoon kyseiset epäkorrektiudet tässä muutenkin kovin informaalissa blogissani. Yritän kuitenkin parhaani kirjoittaakseni oikeaoppista suomea, valitettavasti se ei aina ole niin helppoa kuin toivoisi ;).

  Sari: Hihih <3

  Nauna ja aNNiKa: Ihanaa tietää että siellä on ainakin muutama, joita ei kyllästytä mun hää-höpötykseni <3 :)

  VastaaPoista
 6. Sulla on ihana, ilahduttava blogi, kiitos!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Oih, ihanaa, kiitos itsellesi! :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig